Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν “καβάλησα” ποτέ το καλάμι»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν “καβάλησα” ποτέ το καλάμι»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μέσα από πολλή δουλειά έχει καταφέρει και συνεχίζει, να είναι ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν η επιτυχία τον οδήγησε κάποια στιγμή στην έπαρση, ενώ αποκάλυψε τι τρελό έχει κάνει για τον έρωτα.

Η μεγάλη σου επιτυχία σε οδήγησε κάποια στιγμή στην έπαρση;

Όχι δεν ένιωσα ποτέ έτσι. Ένιωσα μία περισσή χαρά ότι με αγαπούν και με οικειοποιούνται αλλά ως εκεί. Δεν “καβάλησα” ποτέ το καλάμι. Ασχολήθηκα από μικρός με το θέατρο και δεν το είδα ποτέ ως κάτι το ανώτερο. Επίσης έζησα και σε μία οικογένεια που με καλλιέργησε με το αίσθημα του σεβασμού και της ελευθερίας. Οπότε όλα αυτά στάθηκαν ως «ασπίδα» στο να μη νιώσω έπαρση.

Έχεις ρόλους απωθημένα;

Όχι. Το θέατρο οφείλει να αφουγκράζεται την εποχή, οπότε αν εγώ σκέφτομαι να υποδυθώ έναν συγκεκριμένο ρόλο, είναι σα να σκέφτομαι το δικό μου θέλω, παραγκωνίζοντας το τι συμβαίνει στην κοινωνία. Κάθε επιλογή ενός έργου, έχει να κάνει με την χρονική στιγμή και τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία. Οπότε νιώθω τη ανάγκη να καταπιάνομαι με ρόλους που κάτι έχουν να πουν και να συνδεθούν με την εποχή μου. Η ζωή μου φέρνει τους ρόλους, δε τους κυνηγάω εγώ.

Πώς είναι να δουλεύεις μαζί με το έτερον σου ήμισυ;

Τα πρώτα χρόνια και εγώ και η σύντροφός μου, Αγοραστή Αρβανίτη, αισθανόμασταν ότι δεν πρέπει να συνεργαζόμαστε και μας ένοιαζε -κακώς- το τι θα πει ο κόσμος. Στην πορεία είδαμε ότι και μέσα στην δουλειά, είχαμε κοινούς κώδικες. Δουλεύοντας μαζί είδαμε ότι έχουμε χημεία και πάνω στη σκηνή, πέρα από τη ζωή. Φέτος είμαστε μαζί σε δύο έργα. Συζητάμε τα πάντα και στο σπίτι, δεν μας φέρνει τσακωμούς η δουλειά, αλλά λειτουργεί θετικά στη σχέση μας.

Σκεφτόσαστε τον γάμο ή τον ερχομό ενός παιδιού;

Μου αρέσουν τα ήθη και τα έθιμα, αλλά για μένα μετράει περισσότερο η ουσία. Τον γάμο, αν μας έρθει, θα τον κάνουμε για να συνευρεθούμε με συγγενείς και φίλους, όλοι μαζί. Όσον αφορά το παιδί, θα μας έδινε πολύ μεγάλη χαρά ο ερχομός του.

Τι τρελό έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Τρελά πράγματα του τύπου να πάω να τη βρω σε κάποια άλλη χώρα ή να κάνουμε μαζί bungee jumping, δεν έχω κάνει. Οι τρέλες που έχω κάνει είναι απόλυτα προσωπικές και τις κρατάω αποκλειστικά για μένα. Αλλά έχω κάνει πολλές υπερβάσεις για έναν έρωτα.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved