Η συγκινητική ανάρτηση της WIN hellas για την δωρεά της οικογένειας Νάτση
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της WIN hellas για την δωρεά της οικογένειας Νάτση

Η οικογένεια του Πάνου Νάτση είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Ήταν 29 Ιανουαρίου, όταν ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 31χρονών.

20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού βύθισε σε θλίψη, όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και άτομα που είχαν συνεργαστεί και είχαν περάσει μαζί του όμορφες στιγμές, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Μάλιστα, σε σχετικές δημοσιεύσεις στο Instagram πολλοί δήλωσαν συγκλονισμένοι και ευχήθηκαν στην οικογένεια τα συλλυπητήριά τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω της οικογένειας είχε δηλώσει:«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στη Βούλα. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες».

Πριν από λίγη ώρα η Διεθνής υποστήριξη γυναικών( WIN Hellas) μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram εξέφρασαν τα δικά τους συλλυπητήρια και ενημέρωσαν ότι συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό στην μνήμη του. Μάλιστα αυτά τα χρήματα αξιοποιήθηκαν για να διεξαχθεί ένα νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών το οποίο ονομάζεται «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου».

Συγκεκριμένα έγραψαν στην ανάρτησή τους:«Η W.I.N Hellas εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τη σύντροφο και τους φίλους του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση και τους ευχαριστεί για την ευγενική τους χειρονομία να δωρίσουν χρήματα στη μνήμη του. Συγκεντρωθήκανε 5,163.60€ από όλες τις δωρεές.

Η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και το Δ.Σ. αποφάσισε, αξιοποιώντας τη δωρεά, να διεξαχθεί το νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών της W.I.N. Hellas εις μνήμην του Πάνου Νάτση. Η διεξαγωγή του προγράμματος «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Δευτέρα 19.30-21.00. Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved