Χριστίνα Κανελλοπούλου: Βαρύ πένθος για την σύντροφο του Κώστα Κοκκινάκη
Showbiz

Χριστίνα Κανελλοπούλου: Βαρύ πένθος για την σύντροφο του Κώστα Κοκκινάκη

Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Κανελλοπούλου. Η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη έχασε τον πολυαγαπημένο της μπαμπά.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.
«Μπαμπάκα μου… και τι δε θα έδινα για να μπορούσα να σου πω ένα τελευταίο σ’αγαπώ… Δεν σε έζησα όσο θα ήθελα και μου λείπεις αφόρητα. Καλό παράδεισο…», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες τις αναρτήσεις της

Αν και πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις του Κώστα Κοκκινάκη και της Χριστίνας Κανελλοπούλου, οι δυο τους δεν σκέφτονται ακόμα το επόμενο βήμα στη σχέ¬ση τους, ωστόσο, σύμφωνα με τη δήλωση του γνωστού πολίστα, είναι κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον.

«Σε αυτά τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ολοι χαλαρά ξεκινούν. Είμαστε δύο χρόνια μαζί, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν συζητάμε κάτι τέτοιο», είπε στη Real. Οι συχνές εμφανίσεις τους σε κοινωνικά και κοσμικά καλέσματα αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Μπορεί η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του πολίστα να είναι μόλις 22 χρόνων, η ωριμότητα όμως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της.

Η παιδικότητα και το χιούμορ του Κοκκινάκη, από την άλλη, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο δέσιμο τους παρότι έχουν περίπου 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Το ζευγάρι δεν συγκατοικεί, αλλά οι δυο τους μοιράζονται αρκετές ώρες στην καθημερινότητα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα περνά τα βράδια στο σπίτι του Κώστα. Η οικογένεια του μοντέλου, αλλά και η αδυναμία της η ανιψιά της; ζουν στην Τρίπολη, την οποία φροντίζει να επισκέπτεται συχνά με ή χωρίς τον αγαπημένο της. Δεν είναι, όμως, μόνο οι εξορμήσεις εντός των συνόρων που αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved