Πρώην σύζυγος λαϊκού τραγουδιστή τον καταγγέλλει δημόσια για ξυλοδαρμό
Showbiz

Πρώην σύζυγος λαϊκού τραγουδιστή τον καταγγέλλει δημόσια για ξυλοδαρμό

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησε πρώην σύζυγος τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Μέσα από μια σειρά αναρτήσεων κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό, όσο εκείνη βρισκόταν σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Το πρώην ζευγάρι πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο όταν η κόρη τους, είχε αντιμετωπίσει σοβαρό θέμα με την υγεία της.

«Όταν ανέβηκε ο ερανικός λογαριασμός το 2017 και βοήθησε όλος ο κόσμος για να πάει η κόρη μας στην Αμερική για να σωθεί από τον καρκίνο, ο … δεν μας μιλούσε για δύο μέρες γιατί θα του κάναμε κακό στην καριέρα του! Συγκεκριμένα έλεγε “θα σβήσω δε θα έρχεται κανείς να με βλέπει στα live γιατί θα με λυπούνται», έγραψε.

Σε επόμενη ανάρτησή της γράφει:

«Το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», σημείωσε.

Δες τις αναρτήσεις της

Το gossip-tv.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του τραγουδιστή ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved