Ρουβάς: Αντιδράσεις στα social media μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη - Πήρε «φωτιά» το twitter
Showbiz

Ρουβάς: Αντιδράσεις στα social media μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη - Πήρε «φωτιά» το twitter

Οργισμένες αντιδράσεις ξέσπασαν στο twitter ύστερα από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημητρή Λιγνάδη.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία και στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ως άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ήταν σκηνοθέτης στην παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη το 2013, ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μίλησε για τον άνθρωπο που γνώρισε εκείνος και που του έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις καθώς όπως είπε, υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όταν έσκασε η βόμβα με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα».

Και συνέχισε: «Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα, είναι το πρόσωπο που περιγράφω. Το τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη.

Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και λύπη. Είναι μία τραγωδία για τα θύματα και μία τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως συμβαίνει με τους ναρκομανείς και τους αγκαλιάζουν και τους φροντίζουν πρέπει να συμβεί το ίδιο. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός ο άνθρωπος που σας περιγράφω, που αγάπησα. Αυτό που έχει γίνει σε αυτόν τον άνθρωπο... Συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει».

Αυτές οι δηλώσεις ήταν αρκετές για να ξεσπάσει μία θύελλα αντιδράσεων στα social media και αρκετοί ήταν αυτοί που στράφηκαν εναντίον του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved