Showbiz

Συγκλονίζει ο Λεμπέσης: «Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λεμπέσης προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση, κατά την οποία μίλησε για την πατρότητα, αλλά και για το πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε με την γυναίκα του, μέχρι να καταφέρουν να γίνουν γονείς. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με τα τραγούδια του να έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία ανά τα χρόνια, μιας και ακούγονται μέχρι και σήμερα, με το κοινό να διασκεδάζει.

Ο Γιώργος Λεμπέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Μαμά- δες" και μίλησε αναλυτικά για το ταξίδι προς την πατρότητα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, μέχρι να τα καταφέρουν να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι, μετά από πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές, δεν το έβαλε στιγμή κάτω, με τους δυο τους να είναι πολύ ενωμένοι και πεπεισμένοι ότι όλη η προσπάθειά τους, θα βρει κάποια στιγμή έδαφος. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν πολύ, ωστόσο πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης: «Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος όλα θα πάνε καλά... Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου... Ήμασταν προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι μπορεί και να μην τα καταφέρναμε, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved