Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας με την Γερονικολού
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας με την Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για την εμφάνισή του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα με την ηθοποιία. Το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο ήταν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Από τότε είχε δείξει τις δυνατότητες του και το πόσο ψηλά θα φτάσει. Η πορεία του είναι ανοδική και μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου αλλά και κλάματος.

Η ηλικία

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στην Πάτρα. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» της Βανέσας Αδαμοπούλου ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

Αυτό είναι το ύψος του Γιάννη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι 1.82 ύψος και θεωρείται ένας από τους ψηλότερους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Με αυτό το ύψος και με αυτό το καλλίγραμμο κορμί, μόνο απαρατήρητος δεν θα μπορούσε να περάσει. Είναι γοητευτικός, αφήνει το βλέμμα του να "μιλάει" και επιτρέπει στον εαυτό του να εκπέμπει γοητεία σε κάθε του εμφάνιση.

Ο έρωτας με την Γερονικολού

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν αλλά προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρκετές φορές έχει δηλώσει δημόσια το πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της και σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφερθεί για το ξεκίνημα της σχέσης και το πρώτο ραντεβού.

«Πρώτα δουλέψαμε μαζί και μετά συγκατοικήσαμε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση, οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση που μας είχαν προτείνει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε», είχε πει ο ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού με την σειρά της είχε δηλώσει πως είναι ερωτευμένη:«Οι προτεραιότητές μου όντως έχουν αλλάξει. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δίνω βάση στα προσωπικά μου, είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι στο χέρι μας να έχουμε πάντα καλή προσωπική ζωή, διότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο και πρέπει να υπάρχει κοινός στόχος. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να δίνω νόημα και βάση στην προσωπική μου ζωή, διότι να δουλεύεις και να ανθίζεις επαγγελματικά, αυτό δεν αρκεί από μόνο του».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved