Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τούνη – Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού και ο γάμος
Showbiz

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τούνη – Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού και ο γάμος

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (14-02) φιλοξενήθηκε η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ μίλησε για τη γνωριμία του, το πρώτο ραντεβού αλλά και τις σκέψεις να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Γνωριστήκαμε μέσω της Δήμητρας Αλεξανδράκη», είπε η Ιωάννα με τον Δημήτρη να συμπληρώνει: «Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων»

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά… Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας» εξομολογήθηκε μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Φυσικά και έχουμε βρεθεί και οι δύο να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι και να μη μιλιόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε πιο κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη, τον λέει ήρωα!», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved