Παπακαλιάτης: Σήμερα με σιγουριά μπορώ να πω πως στα 17 σου δεν είσαι φτιαγμένος για αυτόν τον χώρο
Showbiz

Παπακαλιάτης: Σήμερα με σιγουριά μπορώ να πω πως στα 17 σου δεν είσαι φτιαγμένος για αυτόν τον χώρο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Έγινε ηθοποιός καθώς αυτό επιθυμούσε από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Τι επιπτώσεις είχε η δημοσιότητα στη μαθητική του ζωή; Μνήμες που επέστρεψαν στις σελίδες του «Back to school», μια συλλεκτική έκδοση της Κατερίνας Παπαγεωργίου.

«Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να είσαι έφηβος και παράλληλα επαγγελματίας ηθοποιός. Παρ’ όλα αυτά, συνέχισα να βλέπω τα πράγματα γύρω μου με όλη την παιδικότητα και τον αυθορμητισμό ενός δεκαεπτάχρονου. Σήμερα όμως με σιγουριά μπορώ να πω πως στα δεκαεπτά σου δεν είσαι φτιαγμένος για αυτόν τον χώρο. Όσο φιλόδοξος και αν είσαι....παραμένεις ακόμα παιδί χωρίς συναίσθηση. Υπάρχει μόνο ένστικτο και ταλέντο, που δεν ξέρεις όμως που θα σε οδηγήσει». Όσο για την αναγνωρισιμότητα που είχε... «Την αντιμετώπιζα πολύ όμορφα, όπως θα έκανε κάθε πιτσιρικάς διαπιστώνοντας ότι είναι αγαπητός στον κόσμο».

Μέσα σε ένα χρόνο είχε γίνει ο αγαπημένος πιτσιρικάς όλων μας. Και, ενώ για όλους τους συνομηλίκους του ξεκινούσε η φοιτητική ζωή, για τον Χριστόφορο η ζωή έπαιρνε μια άλλη πορεία. Γυρίσματα, πρόβες, φωτογραφήσεις και καριέρα. «Μπορεί να ακούγεται δύσκολο και λίγο ανορθόδοξο, αλλά εγώ ζούσα αυτό που αγαπούσα. Άρα ήμουν ευτυχισμένος. Σίγουρα έχασα πολλά, όμως κέρδισα άλλα.... Κάπως έτσι γίνεται στη ζωή. Εξάλλου, όταν είσαι 17 και 18 όλα σου φαντάζουν πολύ εύκολα. Αυτό κατ' εμέ δεν είναι αναγκαστικά ελάττωμα, είναι και προτέρημα». Μετά από εφτά τηλεοπτικές δουλειές, και αφού το θέατρο είχε μπει για τα καλά στη ζωή του στα 24 του, ήρθε η στιγμή να κάνει το ντεμπούτο του όχι μόνο ως πρωταγωνιστή αλλά και ως σεναριογράφου στο σίριαλ Η ζωή μας μια βόλτα. Ακολούθησαν το Να με προσέχεις, η τηλεταινία Τρεις αυτές και φυσικά το Κλείσε τα μάτια, όπου εκεί πλέον κατάφερε να φέρει στα ελληνικά σίριαλ ένα νέο τρόπο καταγραφής και αφήγησης.

Πηγή:Full Time

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved