Δαβάκη: Μιλά για το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους
Showbiz

Δαβάκη: Μιλά για το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Σαν άστρο φωτεινό οδηγεί η μουσική τη ζωή της Βερόνικας Δαβάκη.

Η ερμηνεύτρια που πρωταγωνιστεί στην παράσταση αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου, με τίτλο «Μαρίκα Νίνου -Σανάστρο», σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για τον ενάμισι έτους γιο της αλλά και για τον σύζυγο της και κορυφαίο συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Με τον εξαιρετικό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, εκτός από την καλλιτεχνική σας πορεία, συνυπάρχετε και στη ζωή. Πόσο δύσκολος είναι ο συνδυασμός;

Αυτή την περίοδο, εκτός από τις ηχογραφήσεις που κάνουμε για τον «Μεγάλο Αιρετικό», δεν συνεργαζόμαστε κάπου αλλού. Τον Δημήτρη τον θαυμάζω και τον εκτιμώ βαθιά ως καλλιτέχνη και όταν βρισκόμαστε στον χώρο εργασίας, όπως συμβαίνει και με τους φίλους που συνεργάζεται κανείς, μπαίνει σε δεύτερο επίπεδο η προσωπική σχέση και κυριαρχεί αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Δεν αισθάνθηκα ποτέ καμία δυσκολία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει επειδή ο Δημήτρης είναι αυτός που είναι και εγώ είμαι αυτή που είμαι ή αν συμβαίνει έτσι γενικώς. Πάντως, ποτέ δεν το είδα ως εμπόδιο, αντιθέτως το απολαμβάνω.

Στο σπίτι σας κυριαρχεί η μουσική;

Βέβαια! Κάναμε και μια διαδικτυακή συναυλία. Παίζουμε κατ' αρχάς τον μικρό μας, σκαλίζουμε όργανα και τραγουδάμε γι' αυτόν. Δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, πολύ συχνά ζητώ τη συμβουλή του Δημήτρη για πράγματα που σκέφτομαι κι εκείνος μπορεί να μου παίξει στο πιάνο κάτι που δημιουργεί εκείνη την ώρα. Ακούμε πάντα ο ένας του άλλου και τις ηχογραφήσεις και τα στούντιο. Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης είναι παθιασμένος με το «Moby Dick» και παλεύει νυχθημερόν. Συζητάμε πολύ τη δουλειά του και τη δική μου. Είναι μέσα στο σπίτι μας η μουσική.

Ο γιος σας ανταποκρίνεται στη μουσική σας;

Ο μικρός χορεύει, είναι του σωματικού. Εχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες λεξούλες του, λέει «κοίτα». Τον αγαπάμε πολύ και οι δύο, είναι ο θησαυρός μας.

Η βάφτιση του θα γίνει μέσα στη χρονιά;

Ναι, ενδεχομένως. Δεν το προγραμματίζω, πόσο μάλλον ο Δημήτρης. Με την οργάνωση δεν τα πάμε πολύ καλά, θα θέλαμε, όμως, αφού βρισκόμαστε στο τέλος της κατάστασης με τον κορωνοϊό να το κάνουμε, γιατί μετά δεν θα χωράει και στην κολυμπήθρα, είναι ενάμισι έτους! Θα τον ονομάσουμε Στέλιο.

Επεται και γάμος;

Είμαστε παντρεμένοι, έχουμε κάνει πολιτικό γάμο.

Νιώθω ότι βρίσκεσαι σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής σου...

Η παύση που έφερε η πανδημία μου δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να ζήσω τη μητρότητα εντελώς απενοχοποιημένα και να κάνω focus στον μικρό. Εχει αλλάξει η ζωή μας. Τώρα που βρισκόμαστε και σε φόρτε προβών και εργασίας, λείπω από το σπίτι πολλές ώρες κάθε ημέρα. Οταν είμαι στο σπίτι, ο μικρός μου δείχνει με τον τρόπο του το πόσο του έχω λείψει. Είναι απαιτητικά, αλλά πολύ ωραία. Εχουμε την κυρία Λίζα που μας βοηθά, γιατί οι δικοί μου γονείς είναι μακριά, στην Κρήτη.

Πηγή:Real

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Μπαμπάς για πρώτη φορά στα 61 του χρόνια (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved