Μαρία Παπαλάμπρου: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις την 17χρονη κόρη της, Φαίδρα! Είναι ολόιδιες
Showbiz

Μαρία Παπαλάμπρου: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις την 17χρονη κόρη της, Φαίδρα! Είναι ολόιδιες

Σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Παπαλάμπρου με την εντυπωσιακή 17χρονη κόρη της, Φαίδρα.

Μαμά και κόρη πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής για την παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων –Το μιούζικαλ».

Η ηθοποιός παρέα με την κόρη της, πόζαραν στον φωτογραφικός φακός και μείναμε με το στόμα ανοιχτό τόσο με την ομοιότητά τους όσο και με την απίστευτη ομορφιά της κόρη της.

Η Φαίδρα Αλεξοπούλου επέλεξε casual ντύσιμο και ελαφρύ μακιγιάζ ενώ η μητέρα της, σικ όπως πάντα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες μαμά και κόρη είναι ολόιδιες με την Φαίδρα να «κλέβει» τις εντυπώσεις!

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε πει η Μαρία Παπαλάμπρου σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στην 17χρονη κόρη της, απαντώντας και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική:

«Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει τι θέλει να κάνει, για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ».

Δες την στη gallery

Η Μαρία Παπαλάμπρου έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τις σειρές «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved