Βασιλική Μακρή: «Την πρώτη φορά που είδα τον Κωνσταντίνο Καζάκο δεν τον αναγνώρισα»
Showbiz

Βασιλική Μακρή: «Την πρώτη φορά που είδα τον Κωνσταντίνο Καζάκο δεν τον αναγνώρισα»

Η Βασιλική Μακρή μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Η χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα καλλιτεχνικά σχέδια της, αλλά και στις προσωπικές εμπειρίες που καθόρισαν τη ζωή της.

Η ταλαντούχα χορεύτρια και ηθοποιός Βασιλική Μακρά μετά την «Ομορφη πόλη» και την κορυφαία στιγμή στο Μιλάνο με την πρεμιέρα του έργου «Ο αναβάτης και ο ελέφαντας», ετοιμάζει το δικό της καλλιτεχνικό project έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, όπως τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Καζάκο.

Η 24χρονη Βασιλική συστήθηκε μέσα από τη Realnews και δεν φοβήθηκε να μοιραστεί άγνωστα περιστατικά, όπως το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Ως απόφοιτη της Κρατικής Σχολής Χορού, είναι επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα χορού, εκτός από ηθοποιός. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Στα 18 μου ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω χορό. Το ήθελα πολύ και τα πέτυχα. Και λέω "το πέτυχα" διότι μπορεί να είναι δύσκολο να μπεις στη συγκεκριμένη σχολή, όμως είναι δυσκολότερο να βγεις με πτυχίο».

Σημαντικές στιγμές στη ζωή της υπήρξαν πολλές. Καθοριστικές όμως, ήταν εκείνες που ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τα πράγματα. «Μια στιγμή που ξεχωρίζω είναι η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, "Η εύθυμη χήρα" σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη και χορογραφίες Διονύση Τσαφταρίδη. Εκεί κατάλαβα πόσο μου αρέσει να βρίσκομαι στη σκηνή, πόσο μου αρέσουν η πρόζα και το τραγούδι. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός. Η παρουσία του κόσμου, η ενέργεια... Το βρίσκω μαγικό, είναι κάτι που δεν μπορώ να το βάλω σε λόγια», εξήγησε. Επόμενη καθοριστική εμπειρία της ήταν ένα τροχαίο ατύχημα: «Ημουν 12 χρόνων όταν πηγαίναμε με τον πατέρα μου, τον Κώστα, στην προπόνηση ενόργανης, όπως κάθε ημέρα, με τα ποδήλατα και, την ώρα που περνούσαμε τον δρόμο, από το πουθενά πετάγεται μια μηχανή με απίστευτη ταχύτητα. Εγώ έμεινα στη μέση του δρόμου, γιατί πάγωσα από τον φόβο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα "πρόσεχε" και μετά έπεσε πάνω μας η μηχανή. Λίγο πριν από τη σύγκρουση, γύρισε πίσω ο πατέρας μου, διότι είχε σχεδόν προλάβει να περάσει απέναντι, και με πέταξε στην άκρη για να με σώσει. Εκείνος χτύπησε άσχημα και έμεινε πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Ο Κώστας δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας, όμως, αυτό θα το έκανε μόνο ένας πατέρας που αγαπά το παιδί του».

Εδώ και ενάμιση χρόνο, η Βασιλική Μάκρη βιώνει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή με τον ηθοποιό Κ. Καζάκο. «Με τον Κωνσταντίνο μας έφερε κοντά μια τυχαία ευχάριστη συνάντηση», εξήγησε. «Δεν είχε τύχει να τον δω στο θέατρο πιο πριν. Τον ήξερα λόγω της Τζένης Καρέζη, αλλά μόνο σαν όνομα, αφού την πρώτη φορά που τον είδα σε πρόβα δεν τον αναγνώρισα αμέσως. Εκεί που τον είδα και τον χάρηκα πολύ ήταν στην παράσταση "Αγουρα κεράσια", όπου έπαιζε μαζί με την Τάνια Τρύπη. Ηταν εξαιρετικοί», τόνισε. Και πώς είναι για εκείνη η εμπειρία της συγκατοίκησης τους; «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι με χιούμορ και κάπως με έναν δικό μας τρόπο, όταν έρχονται τα σκούρα, τα συζητάμε ή και δεν τα συζητάμε, όμως τα φτιάχνουμε. Είναι σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις ή και να μη μιλήσεις με έναν άνθρωπο και αυτό να είναι ΟΚ». Η Βασιλική είναι υπέρ του οικογένειας, αλλά ο γάμος δεν είναι ακόμη στα σχέδια της. «Μου αρέσει ο θεσμός της οικογένειας σαν ιδέα, όμως δεν με απασχολεί, πόσο μάλλον ένας γάμος. Στο μέλλον ίσως θελήσω να δημιουργήσω, μια οικογένεια ή να υιοθετήσω ή να έχω φίλους καλούς που τους θεωρώ οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved