Αποκλειστικό: Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει παππούς για δεύτερη φορά!
Showbiz

Αποκλειστικό: Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει παππούς για δεύτερη φορά!

Παππούς για δεύτερη φορά θα γίνει πασίγνωστος και πολύ αγαπητός τραγουδιστής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας τόσο η Στεφανία και ο σύζυγός της, όσο και ο Σταμάτης Γονίδης αφού θα γίνει και πάλι παππούς!

Ήταν Μάιος του 2019 λίγους μόλις μήνες μετά το γάμο της, όταν η όμορφη κόρη του τραγουδιστή, Στεφανία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Σχεδόν τρία χρόνια μετά και είναι έτοιμη να ζήσει και πάλι το θαύμα της μητρότητας.

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας Πλασματάκι μας!!! Οικογένειά μου… Άντρα μου… Γιε μου… Σας λατρεύω…» είχε γράψει η ευτυχισμένη μανούλα ποστάροντας τότε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook!

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι, Στεφανία και Στέργιος γνωρίστηκε στη δουλειά, πριν από περίπου 6 χρόνια και παντρεύτηκε στις αρχές Μαρτίου του 2019, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί! Το ζευγάρι έχει διατηρήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του, κρατώντας την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Στεφανία κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το οποίο έφερε την υπογραφή του μπαμπάς της.

Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό της ερμηνευτικό εαυτό στο συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο, όπως προαναφέραμε, φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη, τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους.

Από εμάς με το καλό και με ένα πόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved