Σπύρος Μπιμπίλας: Βασανιστής σε ρωσικό σίριαλ
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Βασανιστής σε ρωσικό σίριαλ

Μετά τη συμμετοχή του στον 5ο κύκλο του «The crown», όπου θα ενσαρκώσει τον εφοπλιστή Γιάννη Λάτση, ο Σπύρος Μπιμπίλας ταξίδεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ρωσικής σειράς «The son».

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή για την πλατφόρμα ΚΙΟΝ και το ρωσικό κανάλι ΝΤΥ, με τον Ρώσο πρωταγωνιστή Αλεξέι Σερεμπριακόφ και τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Νικολάι Χομερίκι. Ο ρόλος του είναι... ανατρεπτικός, αφού μετά τον απίθανο βουλευτή που υποδύθηκε και απολαύσαμε σε τρία επεισόδια στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΜEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», τώρα γίνεται άγριος, σε σημείο να... βασανίσει τον άμοιρο που θα απαγάγει. «Εχω απαγάγει κάποιον από λάθος και τον βασανίζω, επειδή νομίζω πως είναι κάποιος άλλος. Είμαι σε μια συμμορία μουσουλμάνων... Ο ρόλος μου είναι ένας ένας περίεργος άνθρωπος», αποκάλυψε στο «Secret» και εξήγησε πώς βρέθηκε να παίζει σε αυτή την υπερπαραγωγή.

«Είναι μια σειρά 10 επεισοδίων και συνεργάζονται χιλιάδες άνθρωποι. Εγώ μιλάω αγγλικά, αλλά ακούγονται ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά και τουρκικά. Τα γυρίσματα για τον ρόλο μου γίνονται στην Κύπρο και αργότερα στη Ρωσία. Εδώ με αντιμετωπίζουν σαν έναν σταρ από την Ελλάδα - όχι ότι είμαι. Οσο για τον ρόλο, τον κέρδισα μετά από ακρόαση. Υπάρχουν cast directors και μας ειδοποιούν να κάνουμε casting για ξένες παραγωγές. Η δική μου με είχε στείλει και στο “Crown” και έτσι πάλι με πήρανε», εξηγεί. Οσο για τα χρήματα, ο αγαπημένος ηθοποιός τονίζει ότι «εδώ είναι καλά, αλλά δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που παίρνω στην Ελλάδα. Στο "Crown" βέβαια υπήρχε τεράστια διαφορά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved