Ηλίας Μαμαλάκης: «Έκανα μια εγχείρηση στο στομάχι μου και έχασα 54 κιλά»
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: «Έκανα μια εγχείρηση στο στομάχι μου και έχασα 54 κιλά»

Οι μαγειρικές εκπομπές του Ηλία Μαμαλάκη μας κρατούσαν για χρόνια συντροφιά και μας άνοιγαν την όρεξη.

Ο αγαπημένος σεφ σε συνέντευξή του ανέφερε αν θα τον δούμε πάλι στη μικρή οθόνη, ενώ μίλησε και για τους λόγους που σταμάτησε το «Mπουκιά και συχώριο».

-Τηλεοπτικά θα σας δούμε κάποια στιγμή πάλι;

Θα ήθελα να κάνω κάτι ταξιδιωτικό, κάτι με εξωτερικά γυρίσματα. Για κάποιο παράξενο λόγο, ενώ όλοι θαυμάζουν την εκπομπή που έκανα από το 2011 που ήταν η τελευταία μου επαγγελματική εμφάνιση στην τηλεόραση, δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Παρόλο που προσπάθησα σε ορισμένες περιπτώσεις και έδωσα σενάρια και ιδέες, δυστυχώς δεν ευδοκίμησε κάτι. Η τηλεόραση από το 2010 έχει μπει σε μεγάλη κρίση, μειώθηκαν οι διαφημιστικές δαπάνες και πολλά νέα παιδιά που ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση, έβρισκαν μόνοι τους χορηγούς και την πήγαιναν δωρεάν στα κανάλια. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, με τα projects που επιθυμούσα. Δεν ήταν εφικτό. Μάλιστα ένας καναλάρχης για μια συγκεκριμένη εκπομπή που είχα προτείνει είχε ενθουσιαστεί, αλλά μετά δεν με ξανά πήρε ποτέ τηλέφωνο.

-Το «Mπουκιά και συχώριο» γιατί σταμάτησε;

Εγώ έκανα μια διακοπή γιατί είχα βαριά άρρωστη τη σύζυγό μου και η αλήθεια είναι πως δεν το χειρίστηκα και πολύ καλά. Δεν είμαι καλός στη δημόσιες σχέσεις. Το άφησα και με άφησε. Όποιος θέλει, ξέρει πού να με βρει…

-Αν σας πρότειναν να κάνετε την ίδια εκπομπή, θα την κάνατε;

Ναι, αμέ, φυσικά! Με μεγάλη χαρά!

-Το «MasterChef» ξεκίνησε και πάλι. Το παρακολουθείτε;

Το «MasterChef» το παρακολουθώ σχολαστικά. Έχει ευγένεια και χιούμορ. Πήγα στο «MasterChef» σαν κριτής στο θέμα της ελληνικής κουζίνας. Έμεινα ενθουσιασμένος. Μια παραγωγή που δεν της λείπει τίποτα. Οι κριτές είναι εξαιρετικά παιδιά και πέρασα φανταστικά μαζί τους.

-Τα άλλα μαγειρικά ριάλιτι δεν πήγαν καθόλου καλά. Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος;

To «Top chef» το οποίο είναι αυτό που έκανα εγώ το 2010, ήταν μια πάρα πολύ τσιγκούνικη παραγωγή και είχε αγέλαστους κριτές, παρόλο που και οι τρεις είναι κορυφαίοι μάγειροι. Ήταν μια εκπομπή λίγο μίζερη. Από την άλλη το «Game of chefs» στο οποίο πήγα και για κριτής στο πρώτο επεισόδιο, ήταν μια εξαιρετικά πειθαρχημένη εκπομπή όπου κανένας δεν έβλεπε κανέναν. Δηλαδή εγώ δεν είδα ποτέ τους διαγωνιζόμενους και τους βασικούς κριτές. Αυτό το format δεν ταίριαζε καθόλου στη νοοτροπία του ελληνικού ταπεραμέντου. Ήταν ένα στεγνό πράγμα. Για εμένα ήταν ντροπή. Μας είχανε μαντρωμένους, μας βάλανε στις θέσεις μας, δεν είδαμε ποτέ αυτούς που μαγειρεύανε.

-Έχετε χάσει πολλά κιλά, τα οποία μάλιστα διατηρείτε εδώ και χρόνια. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Σας δυσκόλεψε;

Το 2007 έκανα μια εγχείρηση στο στομάχι μου (gastric bypass) και έχασα 54 κιλά, καθώς είχα θέματα και δεν μπορούσα καν να περπατήσω καλά. Έκτοτε πήρα πάλι κάποια κιλά και πήγα σε μια κλινική στην Γερμανία και έκανα τη διαλειμματική νηστεία. ‘Έτρωγα έξι ώρες και τις δεκαοχτώ ήμουν νηστικός. Έχασα τα επιπλέον κιλά που είχα πάρει και από τότε παραμένω σταθερός.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved