Πώρος-Ψυχίδου: «Πόλεμος» στο Facebook για τους Πυξ Λαξ! Ο έντονος διάλογός τους και οι μπηχτές!
Showbiz

Πώρος-Ψυχίδου: «Πόλεμος» στο Facebook για τους Πυξ Λαξ! Ο έντονος διάλογός τους και οι μπηχτές!

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο και μοντέλο Σπύρο Πώρο και τη Φωτεινή Ψυχίδου οι οποίοι κάποτε υπήρξαν και ζευγάρι. 

Όλα ξεκίνησαν με την αποκάλυψη της είδησης ότι πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος δημόσια, κάνοντας μία ανάρτηση στο Facebook κατά την οποία εξέφραζε τη δική της εμπειρία από τη γνωριμία της με τον εν λόγω μουσικό.

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και εξέφρασε και εκείνη τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι τον συναναστρεφόταν η επίσης ανήλικη κόρη της σε συναυλίες του συγκροτήματος.

Ο Σπύρος Πώρος με μία οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook τοποθετείται επί του θέματος με έντονο τρόπο γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο όμως… Το συγκρότημα λοιπόν μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιο ευαισθητοποιημένο σκεπτόμενο άνθρωπο σύνδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντας τον άρρωστο του πληκτρολόγιου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει…

Λένε ότι δεν ήξεραν, μάλιστα η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019 ενώ η δική είχε αρχίσει ήδη το 2018 να μας απαντήσουν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δικής η μετά; Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά περνάς και ένα άλλο έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά.

Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη πως θα μπορούσε άλλωστε, ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει… Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί που ένα μέλος του συγκροτήματος σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές δεν σας φοβάται κάνεις, μπουνιές και κλωτσιές αλλού, δεν σας παίρνει . Και κάτι τελευταίο, είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας… Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας…."

Μετά από την παραπάνω ανάρτηση, ο Σπύρος Πώρος και η Φωτεινή Ψυχίδου είχαν έντονο δημόσιο διάλογο στο Facebook. Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το συγκεκριμένο διάλογό τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved