Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη αλλαγή και η πρόταση – έκπληξη για το Ηρώδειο
Showbiz

Χαϊκάλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη αλλαγή και η πρόταση – έκπληξη για το Ηρώδειο

Στον τόπο καταγωγής του, το Κατάκολο Ηλείας έχει επιστρέψει εδώ και περίπου έναν μήνα ο Παύλος Χαϊκάλης σε μια προσπάθεια να ανασυγκροτήσει τη ζωή του μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαν τον φως της δημοσιότητας.

Το πρωί της Πέμπτης (17-02) μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκε στην απόφαση του να φύγει από την Αθήνα, με τι ασχολείται αυτό το διάστημα εκεί ενώ αποκάλυψε πω του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι.

Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο.

Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ.

Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης» είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τη νέα του καθημερινότητα μακριά από την πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved