Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: «Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικία μας»
Showbiz

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: «Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικία μας»

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης αγαπιούνται βαθιά.

Το ζευγάρι σε συνέντευξή του μίλησε για το αν υπάρχει ρομαντισμός στη σχέση του, για το αν θέλει να κάνει παιδί και για τη διαφορά ηλικίας.

Ως ζευγάρι γνωριστήκατε καλύτερα στην καραντίνα, ρομαντισμός υπάρχει στη σχέση σας;

Μ.Ν.: Το παλέψαμε και το παλεύουμε ακόμη. Ανεξαρτήτως καραντίνας, ο ρομαντισμός θέλει προσπάθεια. Με τον Βασίλη όμως έχουμε πολύ σωστή επικοινωνία, είμαστε καλά μαζί ακόμα κι αν είμαστε σιωπηλοί.

Β.Π.: Στη βάση κάθε σχέσης είναι η σωστή ισορροπία των συναισθημάτων.

Τι αγαπάτε και τι θα αλλάζατε ο ένας στον άλλο;

Μ.Ν.: Αγαπώ πολύ τον Βασίλη για το πώς σκέφτεται και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την οικογενειακή του δυσκολία- είναι άξιος θαυμασμού, απαιτεί τρομερή εσωτερική δύναμη. Τον θαυμάζω επίσης ως καλλιτέχνη καθώς έχει εξαιρετική φωνή και όμορφη ψυχή. Σε προσωπικό επίπεδο, μου προσφέρει πολλά, με βασικότερα την ηρεμία και την ησυχία, τη σιγουριά πως θα είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ. Οτιδήποτε με απασχολεί, από το μικρότερο έως το πιο σοβαρό, από ανησυχίες μου για τη δουλειά έως αγωνίες για το παιδί μου, ο άνθρωπος με τον οποίο θα το μοιραστώ είναι ο Βασίλης. Θα ήθελα ωστόσο να είναι λίγο πιο τακτικός. Δεν μου χαλά όμως το σύνολο.

Β.Π.: Εγώ στη Ματίνα αγαπώ την τρυφερότητα και την ηρεμία που προσφέρει στην ψυχή μου και μου αρέσει να της τις προσφέρω κι εγώ, αυτό είναι που μας κάνει ένα. Θέλω να της προσφέρω ό,τι μπορώ γιατί η ψυχή της με ηρεμεί. Θα άλλαζα ωστόσο την απαίτηση της να είμαι τακτικός.

Πιστεύετε πως στην εποχή μας θα έπρεπε να έχουν εξαλειφθεί οι ερωτήσεις για τη διαφορά ηλικίας ενός ζευγαριού ή για το αν σχεδιάζει να παντρευτεί;

Μ.Ν.: Μας ρωτούν πάντα για τη διαφορά ηλικίας μας, αλλά δεν με ενοχλεί. ΟΚ, έχουμε διαφορά ηλικίας, δεν το έχουμε κρύψει όμως ποτέ, όπως κι εγώ δεν έχω κρύψει την ηλικία μου. Δεν είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει ποτέ, ούτε εμένα ούτε τον Βασίλη.

Β.Π.: Ποτέ όμως! Με τη Ματίνα είμαστε τόσο κοντά από την πρώτη ημέρα κυρίως στα θέλω μας και στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα που είναι σαν να μην υπάρχει διαφορά ηλικίας μεταξύ μας. Νομίζω ωστόσο πως η ερώτηση γίνεται λόγω στερεοτύπων, επειδή είμαι εγώ μικρότερος. Αν συνέβαινε το αντίστροφο, δεν θα μας ρωτούσαν.

Μ.Ν.: Όσο για το γάμο, δεν είναι κάτι που έχουμε σκεφτεί. Σχεδιάζουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, αλλά όχι γάμο.

Β.Π.: Τουλάχιστον, όχι τώρα. Μ.Ν.: Πήραμε σκύλο μαζί, σκεφτόμαστε να αλλάξουμε σπίτι και να πάμε σε ένα λίγο μεγαλύτερο, κάνουμε τα σχέδια που κάνει κάθε ζευγάρι, που ενδεχομένως θα ήταν και παντρεμένο. Δεν έχουμε κάποια αγωνία να παντρευτούμε ούτε το έχουμε ανάγκη ως σχέση.

Β.Π.: Ακριβώς όπως τα είπε η Ματίνα.

Δεν θέλετε να κάνετε ένα παιδί μαζί;

Μ.Ν.: Εγώ έχω ένα γιο και ο Βασίλης έχει μεγαλώσει τρία παιδιά. Νομίζω πως είμαστε καλά.

Β.Π.: Εγώ έχω μόλις τρία χρόνια που έφυγα από το σπίτι μου και ακολουθώ το δρόμο μου και το τραγούδι, αφού πρώτα πέρασα ό,τι περνά ένας γονιός με δύο αγόρια σε δημοτικό και γυμνάσιο και ένα κορίτσι στο λύκειο ταυτόχρονα. Ευτυχώς, η αδελφή μου, η Ειρήνη, ήταν μεγαλύτερη και πιο διαχειρίσιμη. Ήταν εμπειρία ζωής, αλλά γύριζα σε τρεις αγκαλιές, και είναι σπουδαίο αυτό. Επί τρία τα φιλιά, τα «σ' αγαπάω» και οι δυσκολίες, δια τρία οι ιδιαιτερότητες και οι νταλκάδες επί τέσσερα και δια τέσσερα μάλλον, μην ξεχνώ τη γιαγιά μου. Αυτό μου είχε πει η μάνα μου πριν φύγει: «Σου αφήνω τη μεγαλύτερη κληρονομιά, τα αδέρφια σου». Σήμερα καταλαβαίνω περισσότερο από ποτέ τι εννοούσε.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved