Γιώργος Ταλάντσεβ: Η καταγωγή, η εντυπωσιακή σύντροφος και η άγνωστη σχέση με την Νικολέτα Μαυρίδη
Showbiz

Γιώργος Ταλάντσεβ: Η καταγωγή, η εντυπωσιακή σύντροφος και η άγνωστη σχέση με την Νικολέτα Μαυρίδη

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor και το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Τον Γιώργο Ταλάντσεβ τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor καθώς είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει καθώς ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατέκτησε το ενδιαφέρον τόσο των παικτών όσο και του κοινού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που έχουν δημιουργηθεί ήδη στα social media λογαριασμοί από fans του.

Η καταγωγή

Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε το 1993 στη Μόσχα. Ωστόσο, μεγάλωσε στην Ελλάδα, καθώς η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα όταν εκείνος ήταν μόλις 3 ετών.

Έχει σπουδάσει International Tourism & Hospitality Management και εργάζεται ως manager σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ταυτόχρονα, είναι παρουσιαστής μεγάλων event. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς θα… χορέψει στο ταψί τους αντιπάλους του στο «Survivor», αφού για πολλά χρόνια υπήρξε επαγγελματίας χορευτής λάτιν, κάνοντας εξαντλητικές προπονήσεις και γυμναστική για τουλάχιστον 6 ώρες κάθε μέρα.

Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Κύπρου, που, όπως λέει, ήταν για τον ίδιο η… πρόβα τζενεράλε του για το παιχνίδι. Έμεινε σε ένα βουνό, κάτω από υπερβολικά αντίξοες συνθήκες όπου έπρεπε 25 άτομα να επιβιώσουν με συνολικά 5 μπισκότα και 2 κονσέρβες για μια εβδομάδα.

Δηλώνει αδιανόητα ανταγωνιστικός, μπαίνει «διαβασμένος» και το μόνο που τον αγχώνει είναι ότι στα 28 του δεν έχει μάθει ακόμα να διαχειρίζεται τις ήττες του. Θεωρεί ότι η πυγμαχία με την οποία ασχολήθηκε στο παρελθόν θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στους στίβους μάχης.

Η εντυπωσιακή σύντροφος

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της εντυπωσιακής καλλονής Vanesa Arbelaez.

Με μία ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μπορεί να δει ο καθένας το πόσο ερωτευμένος είναι, αφού έχει κοινές φωτογραφίες με την σύντροφό του, στις οποίες απεικονίζονται αγκαλιασμένοι να φιλιούνται.

Η άγνωστη σχέση με την Νικολέτα Μαυρίδη

Στο περσινό Survivor γνωρίσαμε και την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία ήταν στην ομάδα των Διάσημων. Η ίδια είχε δώσει τον καλύτερο της εαυτό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Τι ενώνει όμως τον Γιώργο Ταλάντσεβ με την Νικολέτα Μαυρίδη;

Είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσεις την απάντηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Γιώργος και η Νικολέτα ήταν ζευγάρι στον…χορό για κάποια χρόνια. Οι δύο τους όταν ήταν σε νεαρή ηλικία κατέβαιναν μαζί σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς χορού κερδίζοντας πολλά βραβεία. Τώρα είδαμε να τους ενώνει ακόμα ένα πράγμα, το… Survivor.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved