Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης κάποια στιγμή ξέφυγε από μόνος του»
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης κάποια στιγμή ξέφυγε από μόνος του»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε το «ναι» και πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του «Survivor».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, για τον Βαλάντη και αν βγήκε κερδισμένος από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αν δεν είχε αναπτυχθεί το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, θα ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα στην ομάδα;

Αυτό το ειδύλλιο, το οποίο διαφημίζεται συνεχώς, εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Την είχα πιάσει τη Μυριέλλα και της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει. Όμως, δεν μπήκα στο παιχνίδι για να το παίξω μπαμπάς ή μέντορας της. Είχε μελετήσει πολύ το «Survivor» και θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι ένα παιχνίδι ανατρεπτικό. Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, γι' αυτό και δεν πιστεύω στις στρατηγικές. Μέρα με τη μέρα άλλαζαν πολλά.

Με τον Βαλάντη θα θέλατε να τα πείτε εκτός παιχνιδιού;

Θα τον ρωτούσα γιατί τα έκανε όλα αυτά. Ήμουν πολύ κοντά του, γιατί φάνηκε ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Βοηθούσε περισσότερο από όλους στις δουλειές της καλύβας, αλλά ήθελε συνέχεια να του τονίζεις το «εγώ». Ο Πηλίδης κι εγώ τον είχαμε από κοντά και τον προστατεύαμε, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγε από μόνος του. Τον έπιασα και του είπα «Γιατί, ρε Βαλάντη;». Όταν έφερε τρεις νίκες, έβαλα όλη την ομάδα να φωνάξει το όνομά του, αν και δεν το ήθελαν. Πες ένα συγγνώμη, όλοι κάνουμε λάθη. Ριάλιτι είναι, θέλει και λίγη υπομονή! Έχεις και καλό χαρακτήρα, δείξε τον. Αυτό που είπε για την Ευρυδίκη ήταν άστοχο. Δεν λέγονται αυτά σε ένα κορίτσι που πήγε στο θάνατο και γύρισε.

Βγήκατε κερδισμένος από την εμπειρία;

Εννοείται. Δεν πίστευα την τόση αγάπη του κόσμου! Το αγάπησα το «Survivor» και με αγάπησε. Και κέρδισα σε διασημότητα και οικονομικά. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν άλλο Θανάση, χαμηλών τόνων, όχι τον κωμικό ηθοποιό.

Η συνέχεια τι περιλαμβάνει;

Όλα είναι ρευστά. Το κινητό ευτυχώς χτυπάει. Μπήκα στο παιχνίδι επειδή δεν χτυπούσε, είχαν χαθεί πολλές δουλειές. Ο κορονοϊός έχει διαλύσει το θέατρο και τους καλλιτέχνες. Όσοι δεν είμαστε στην τηλεόραση πάθαμε οικονομική ζημιά. Όμως, η ζωή είναι αναπάντεχη και φέρνει προτάσεις από το πουθενά. Έτσι ήρθε και αυτή η πολύ ωραία πρόταση για το «Survivor». Είπα «ναι» με πολλή χαρά και κέρδισα διπλά. Ευχαριστώ την Acun Medya που με τίμησε και ελπίζω να την τίμησα κι εγώ με τη συμμετοχή μου.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved