Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά ούτε να μείνω μόνος»
Showbiz

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά ούτε να μείνω μόνος»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης έχει μια αξιόλογη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση και κάθε του επαγγελματική επιλογή μας αποδεικνύει την αξία του.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για όσα γεμίζουν την ψυχή του, για όσα του λείπουν και αν θα ήθελε να κάνει παιδί.

-Μιλήστε μου λίγο για τον άνθρωπο Αλέξανδρο. Τι σας ευχαριστεί; Τι γεμίζει την ψυχή σας;

Μου αρέσει να περνάω ωραία με τους φίλους μου. Έχω μια παρέα και απολαμβάνω τις στιγμές μας, δεν έχω καλύτερο. Είμαστε όλοι ηθοποιοί και όταν βρισκόμαστε, γελάμε πάρα πολύ. Αυτό μου κάνει πολύ καλό. Μια βόλτα με τη γυναίκα μου, μια ωραία ταινία, ένα ωραίο δείπνο, μια ωραία παράσταση, όλα αυτά γεμίζουν την ψυχή μου. Παράλληλα, πολλές φορές με ευχαριστεί να είμαι και μόνος μου, είναι πολύτιμός αυτός ο χρόνος με εμένα.

-Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη;

Στα δύσκολα μου δίνουν δύναμη οι δικοί μου άνθρωποι. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε. Με μια καλή κουβέντα, με ένα νεύμα, ένα άγγιγμα, ακόμα κι ένα μήνυμα, όλα γίνονται πιο εύκολα.

-Τι σας λείπει;

Έχω βαρεθεί και κουραστεί με όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει με την πανδημία. Δεν έχω άλλη αντοχή. Μου λείπει το να βρεθώ με κάποιον χωρίς φόβο. Να βλέπω μάτια πιο ήρεμα, χωρίς τα νεύρα που έχουμε όλοι. Είμαστε σε μια τρέλα.

-Τι σας φοβίζει;

Να μεγαλώσω και να είμαι άσχημα. Αυτό με φοβίζει περισσότερο, παρά ο ίδιος ο θάνατος.

-Τι δεν μπορείτε να συγχωρήσετε σε έναν άνθρωπο;

Θέλω να μπορώ να συγχωρώ τα πάντα. Ωστόσο, αυτό που νομίζω πως όλοι δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε, είναι πράξεις όπως δολοφονίες, βιασμοί κλπ. Πράγματα που δυστυχώς ακούμε καθημερινά. Αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί κανείς να το συγχωρήσει…

-Γάμος στα πενήντα σας… υπήρξατε ορκισμένος εργένης;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά ούτε να μείνω μόνος. Απλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Τελικά βρέθηκε ο άνθρωπος και το έκανα.

-Πώς και πήρατε την απόφαση να παντρευτείτε, ενώ ήσασταν χρόνια μαζί;

Θα σου πω, είναι αστεία ιστορία. Ένας κολλητός μου φίλος, που ήταν και αντιδήμαρχος Καβάλας, παντρευόταν με θρησκευτικό γάμο και μου ζήτησε να είμαστε κουμπάροι με την κοπέλα μου τότε. Όταν λοιπόν πήγαμε, της λέω δεν κάνουμε και εμείς ένα πολιτικό γάμο στην Καβάλα που μας αρέσει, να μπορέσουν να έρθουν και οι γονείς σου. Έτσι κι έγινε κάναμε εμείς τον γάμο όπου μας πάντρεψε ο φίλος μου ως αντιδήμαρχος και μετά και εμείς ως κουμπάροι του. Σε ένα τριήμερο κάναμε δύο γάμους.

-Τι κάνει ξεχωριστή για εσάς τη γυναίκα σας;

Είναι άξια θαυμασμού. Πέρα από τη μεγάλη αγάπη, την θαυμάζω πάρα πολύ.

-Παιδί θα θέλατε να κάνετε;

Ναι βεβαίως. Υπάρχει στο πρόγραμμα. Μακάρι. Αν είναι να έρθει, θα ‘ρθει.

Πηγή:Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved