Εύα Μοσχολιού: Μόλις βγήκα από το Fame Story μου είπαν ότι δε θα γίνω τραγουδίστρια αν δε χάσω κιλά
Showbiz

Εύα Μοσχολιού: Μόλις βγήκα από το Fame Story μου είπαν ότι δε θα γίνω τραγουδίστρια αν δε χάσω κιλά

Η Εύα Μοσχολιού έχει αποδείξει εδώ και δεκαεννιά χρόνια ότι οι καριέρες δεν χτίζονται με αδύνατα πόδια, αλλά με τη φωνή.

Η ανιψιά της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, σε συνέντευξή της μίλησε για όσα θυμάται από τη θεία της και για τους λόγους που αποχώρησε από το «Fame Story 2».

Η θεία σου είναι η μεγάλη Βίκυ Μοσχολιού. Πες μας τι θυμάσαι από εκείνη;

Το ταλέντο της, το ήθος της και το μεγαλείο της ψυχής της. Είχαμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και είχαμε επαφή σχεδόν κάθε εβδομάδα. Συνέχεια πηγαίναμε σπίτι της και κάναμε παρέα. Μόλις τελείωσα το σχολείο, με έβγαλε στο τραγούδι και δουλέψαμε μαζί τρία χρόνια. Πίστευε πολύ σε μένα. Αμέσως μετά δυστυχώς αρρώστησε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον χώρο του τραγουδιού.

Την επισκεπτόσουν στο νοσοκομείο; Ναι φυσικά. Είχα πάει αρκετές φορές. Ήταν δύσκολες οι στιγμές εκείνες. Πάλεψε την ασθένεια της για αρκετά χρόνια. Θυμάμαι δυσάρεστες εικόνες από το νοσοκομείο. Ήταν φυσικά δίπλα της τα παιδιά της συνέχεια.

Τι συμβουλές σου είχε δώσει η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού;

Να μην βιάζομαι στην καλλιτεχνική μου πορεία, να έχω υπομονή, να έχω σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και να είμαι ταπεινή. Επειδή ήμουν πάρα πολύ άπειρη και δεν ήξερα ούτε το μικρόφωνο να πιάσω! Με έμαθε τα πάντα, πώς να στήνομαι, πώς να στέκομαι στη σκηνή. και πώς να είμαι ευχάριστη με το κοινό. Ήταν μια δασκάλα που την είχα συνέχεια δίπλα μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να μου λέει ότι, δεν έχει σημασία να έχω μόνο καλή φωνή, αλλά να ερμηνεύω με ψυχή και να κάνω τον κόσμο να δακρύζει. Ακόμη μου είχε πει χαρακτηριστικά, να σέβομαι από το γκαρσόνι που δουλεύει στο μαγαζί μέχρι την καθαρίστρια στις τουαλέτες. «Πρέπει να σέβεσαι τους πάντες και όχι μόνο τον επιχειρηματία που σε πληρώνει και όσο ψηλά κι αν φτάσεις, ποτέ να μην νομίζεις ότι είσαι κάποια», αυτά τα λόγια της θείας μου δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.

Έχεις καλές σχέσεις με τις ξαδέρφες σου και κόρες της Βίκυς Μοσχολιού;

Πολύ καλές σχέσεις. Ειδικά με την Ευαγγελία που μένει μόνιμα στην Αθήνα βρισκόμαστε πολύ συχνά. Με τη Ράνια μιλάμε στο τηλέφωνο περισσότερο, γιατί μένει στην Πάρο. Είναι πάρα πολύ καλά κορίτσια και οι δύο.

Τι κληρονόμησες από την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού;

Κρατάω σαν φυλαχτό τις διδαχές της, ώστε να μπορώ να επιβιώσω σε αυτόν τον χώρο. Επίσης έχω κάποια αναμνηστικά πράγματα από αυτήν. Μου είχε δώσει μια εικόνα της Παναγίας, μεγάλης συναισθηματικής αξίας για μένα, που την είχε στο καμαρίνι της. Την έχω στο δωμάτιο μου σαν φυλαχτό να με προστατεύει. Ακόμη έχω ένα πολύ ωραίο μαντήλι που μου είχε δώσει.

Στο παρελθόν έχεις πάρει μέρος σε talent show. Πιστεύεις ότι βοήθησε την εξέλιξη της καριέρας σου;

Είχα πάει στο «Fame story 2» πριν δεκαεννιά χρόνια που κέρδισε η Καλομοίρα τότε. Ήμουν με τη Ραλλία Χρηστίδου, τον Καραφώτη, τη Μάρω Λύτρα και άλλους. Δεν άντεξα όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έφυγα στον ενάμιση μήνα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι ήταν άρρωστη η μητέρα μου με καρκίνο στο κεφάλι. Δεν το είχα πει ποτέ, για να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκα το πρόβλημα υγείας της. Πήγα στο «Fame story 2» τότε για να χαρεί η μαμά μου γιατί ήταν στα τελευταία της και ήθελα να της δώσω αυτήν την ικανοποίηση. Όμως μέσα στο παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλη η πίεση του εγκλεισμού και η αγωνία μου για τη μητέρα μου. Επίσης έβλεπα ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται αξιοκρατικά, οπότε κι έφυγα στον ενάμιση μήνα.

Δεν σε βοήθησε επαγγελματικά όλο αυτό;

Δίνανε πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Ήμουν ένα παιδί παχουλό από τότε που γεννήθηκα και μου είπαν ξεκάθαρα όταν βγήκα από το «Fame story» σε μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που είχα πάει, ότι αν δεν χάσεις είκοσι κιλά, αν δεν βάλεις μαλλιά και αν δεν φτιάξεις τα δόντια σου, δεν θα γίνεις ποτέ τραγουδίστρια. Τους είπα ότι αν γίνω έτσι θα πάω στα καλλιστεία και σηκώθηκα κι έφυγα.

Έχεις δεχτεί κι άλλα τέτοια περιστατικά μπούλινγκ για την εξωτερική σου εμφάνιση;

Θυμάμαι πολλές φορές να πηγαίνω στις οντισιόν και να μου λένε ότι είσαι φωνάρα, αλλά δεν μπορούμε να σε πάρουμε, γιατί δεν έχεις την ανάλογη εξωτερική εμφάνιση. Να σου αναφέρω όμως ότι στα δεκαεννιά χρόνια που τραγουδάω, ποτέ δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από το κοινό. Τον ρατσισμό για την εξωτερική μου εμφάνιση τον δέχτηκα μόνο από τους ανθρώπους του χώρου.

Σκέφτηκες ποτέ να αδυνατίσεις προκειμένου να κάνεις μεγάλη καριέρα, όπως σου έλεγαν αυτοί οι άνθρωποι του χώρου;

Δεν θα αδυνάτιζα ποτέ για τους ανθρώπους του χώρου. Θα αδυνάτιζα μόνο για την υγεία μου και για να αρέσω περισσότερο σε εμένα. Για να βλέπω εγώ τον εαυτό μου πιο όμορφο. Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αδυνατίσω για να κάνω καριέρα.

Πηγή:Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved