Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη! Η μητέρα του νοσηλεύεται: «Δύσκολα τα πράγματα»
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη! Η μητέρα του νοσηλεύεται: «Δύσκολα τα πράγματα»

Δύσκολες στιγμές περνά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram πως η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε δεν νοσεί από κορονοϊό όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τον λόγο της νοσηλείας της.

Όπως είπε τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για εκείνη ενώ μέσα από το ίδιο βίντεο του ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ εύχεται να πάνε όλα καλά.

«Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: “Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται”. Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς.

Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ», λέει ο ίδιος εμφανώς στενοχωρημένος ενώ στη λεζάντα του βίντεο σημείωσε:

«Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε καθημερινά για όλους μας και για τη μητέρα μου, εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρια 🙏 ευγνώμων 🙏 #nosokomiosotiria».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved