Ελένη Μενεγάκη: 3 + 1 μυστικά ομορφιάς που δεν πρέπει να χάσεις
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: 3 + 1 μυστικά ομορφιάς που δεν πρέπει να χάσεις

H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και γιατί όχι, αφού παρά τα πενήντα της χρόνια διαθέτει μια επιδερμίδα υπέροχη!

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που η λαμπερή παρουσιάστρια έχει μοιραστεί δημόσια τα δικά της μικρά αλλά πολύ σημαντικά μυστικά για τέλειο μακιγιάζ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη κ ι όταν έχει μόνο δέκα λεπτά διαθέσιμα για να ετοιμαστείς.

Εξάλλου για την Ελένη η λέξη «ομορφιά» κρύβει μια ιδιαίτερη σημασία.

«Ομορφιά είναι να βγαίνω στον ήλιο γιατί στον ήλιο όλοι είμαστε πιο όμορφοι και πιο λαμπεροί. Ομορφιά είναι να μην ξεφεύγεις με υπερβολές. Τίποτα το υπερβολικό δεν είναι όμορφο. Την ομορφιά την έχουμε μέσα μας και φυσικά με κάποιες συμβουλές και καλλυντικά μπορούμε να διορθώσουμε και να αναδείξουμε αυτά που πρέπει», έχει πει.

Πάμε όμως να δούμε τα δικά της μικρά υπέροχα μυστικά για να είμαστε πάντα όμορφες.

Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί η αρχή της είναι ο πολύ καλός και βαθύς καθαρισμός. Η Ελένη που χρόνια κάνει τηλεόραση και το δέρμα της εκτίθεται στα φώτα, γνωρίζει πως μετά από το βαρύ μακιγιάζ που απαιτούν οι κάμερες, πρέπει να γίνει ένας σωστός καθαρισμός.

Παράλληλα στην όμορφη παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αρέσει να φροντίζει την επιδερμίδα της, κάνοντας τις σωστές επιλογές σε brands ομορφιάς που της χαρίζουν λάμψη με αποτέλεσμα η νεανική φρεσκάδα να την ακολουθεί πιστά.

Ύπνος και καλή διατροφή

Στα πιο «φυσικά» μυστικά τώρα, ο ύπνος αλλά και το πολύ νερό, είναι δυο μαγικά πραγματάκια που χαρίζουν στο δέρμα την όψη που κάθε γυναίκα επιθυμεί.
Τέλος, η ίδια έχει δηλώσει πως καταλαλώντας βιολογικά προϊόντα, σε συνδυασμό φυσικά με τις κρέμες της, τη βοηθούν ώστε το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και νεανικό!

Καλλίγραμμα φρύδια

Η ίδια παρατήρησε πως τα τελευταία χρόνια ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα έχει περιποιημένο το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Λευκό μολύβι στα μάτια και έντονο κραγιόν

Όπως έχει πει και στην εκπομπή της, προτιμά τα πορτοκαλί, τα κοραλί, τα ροζ και τα κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved