Τζώρτζια Κουβαράκη: «Το αστείο είναι πως νόμιζα ότι το να είσαι ηθοποιός είναι εύκολη υπόθεση»
Showbiz

Τζώρτζια Κουβαράκη: «Το αστείο είναι πως νόμιζα ότι το να είσαι ηθοποιός είναι εύκολη υπόθεση»

Η Τζώρτζια Κουβαράκη συμμετέχει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» του MEGA.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και για όσα καθόρισαν την επιλογή της να γίνει ηθοποιός.

-Ο ρόλος σας στη σειρά «Αγιος Παΐσιος»;

«Υποδύομαι τη μικρή του αδελφή, Χριστίνα, στην οποία είχε πάντοτε αδυναμία, όπως και εκείνη. Η Χριστίνα ήταν ένας πολύ ντροπαλός χαρακτήρας, με μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια της. Δεν παντρεύτηκε ποτέ. Δεν έκανε παιδιά».

-Μοναδική εμπειρία;

«Πρόκειται για μια δουλειά στην οποία όλοι οι συντελεστές είχαν απόλυτο σεβασμό ως προς την ιστορία. Το τοπίο στην Κόνιτσα είναι πραγματικά μαγευτικό, κάτι το οποίο μαζί με τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε δημιούργησε μια ατμόσφαιρα που μας έφερε κοντά στην εποχή και σε αυτό που βίωναν. Συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους, όπως το σκηνοθέτη μας Στάμο Τσάμη, τον Νίκο Κυριαζόπουλο, το σεναριογράφο μας Γιώργο Τσιάκα και φυσικά όλους τους συντελεστές και τους εξαιρετικούς ηθοποιούς. Μοναδική εμπειρία, την οποία χαίρομαι ιδιαιτέρως που την έζησα και δημιούργησε μέσα μου τόσο όμορφα συναισθήματα».

- Τι καθόρισε την επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;

«Οι επιλογές μας καθορίζουν τη μοίρα μας. Οπότε, όλες οι προηγούμενες επιλογές που έκανα στη ζωή μου με οδήγησαν στην απόφαση να φύγω για την Αγγλία, με στόχο να μπω σε μια από τις καλύτερες δραματικές σχολές. Το αστείο είναι πως νόμιζα ότι το να είσαι ηθοποιός είναι εύκολη υπόθεση. Το ταξίδι ήταν μακρύ, το πείσμα μεγάλο, έμαθα τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός στο τελευταίο έτος της σχολής και όχι μόνο το αγάπησα, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό».

-Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας.

«Ονειροπόλα, συμπονετική, ευαίσθητη, πεισματάρα, τελειομανής», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved