Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες με την σύζυγό μου και μέσα στην ίδια δουλειά»
Showbiz

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες με την σύζυγό μου και μέσα στην ίδια δουλειά»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είναι ένας από τους καλύτερους και πιο πεπαιδευμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του.

Ο ίδιος μίλησε για το πόσο εύκολο είναι για ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο να κρατάει εκτός των φώτων της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και για το πώς βλέπει το γεγονός ότι πολλοί νέοι συνάδελφοί του αφήνουν το θέατρο για να μπουν σε ριάλιτι.

Πόσο εύκολο είναι για ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο σαν εσάς, να κρατάει εκτός των φώτων της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή;

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι η οικογένειά μου είναι μέρος της δουλειάς μου. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Ο διαχωρισμός είναι πολύ εύκολος όταν θέτεις τα όριά σου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ, ούτε έχω μιλήσει για την οικογένειά μου.

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι πολλοί νέοι συνάδελφοί σας αφήνουν το θέατρο για να μπουν σε ριάλιτι;

Ο κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη του κι εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν. Οι ίδιοι έχουν τους λόγους τους που το κάνουν. Άσε που δεν υπάρχει και κάποιο πρωτόκολλο που να απαγορεύει σε κάποιον να πάει. Γενικά η ηθική είναι ατομική υπόθεση κι ο καθένας την προωθεί όπως νομίζει. Απλά με άλλου την ηθική ταιριάζουμε και με άλλου όχι.

Πώς είναι να δουλεύετε μαζί με την σύζυγό σας και σπουδαία χορογράφο και κινησιολόγο, Φρόσω Κορρού;

Τώρα είναι καλύτερα. Παλιότερα ήταν αρκετά έντονο και συγκρουσιακό. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, αλλά έχουμε βρει τις ισορροπίες και το απολαμβάνουμε!

Τι θα λέγατε στον εαυτό σας, κοιτάζοντάς τον στον καθρέφτη;

Να ξεκουράζεται και να κοιμάται περισσότερο. Το έχω πολλή ανάγκη.

Πιστεύετε στις ταμπέλες «κωμικός», «δραματικός» ηθοποιός;

Δεν πιστεύω καθόλου, αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να βάζει ταμπέλες πάρα πολύ εύκολα και να διαψεύδομαι. Την έχω πατήσει στο παρελθόν. Ήταν μια υπεραπλούστευση και τώρα πια αντιστέκομαι με νύχια και με δόντια για να μην το κάνω.

Εσείς το έχετε βιώσει αυτό;

Ναι οι άνθρωποι με πλησίαζαν στο δρόμο, νομίζοντας ότι είμαι τόσο κωμικός, όσο και στους ρόλους μου. Πράγμα που δεν συμβαίνει απόλυτα. Δεν γελάω όλη την ώρα, είμαι σιωπηλός και χαμηλών τόνων. Η κωμική μου εικόνα στη σκηνή ή στην τηλεόραση, έχει διαψεύσει τον κόσμο όταν με γνωρίζει από κοντά.

Νιώσατε ποτέ έπαρση;

Όχι γιατί από πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ότι δεν ευθύνομαι εγώ που είναι καλή μια δουλειά. Είναι μία συλλογική προσπάθεια και το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας, είναι η τηλεόραση, που αναπόφευκτα μας βάζει στα σπίτια του κόσμου. Η επιμονή και η διάρκεια κάποιου πάνω σε αυτό που κάνει, αποδεικνύουν την αξία του και άρα την επιτυχία του.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved