Αλεξιάδου: «Δεν είμαι υπέρ των reality. Δεν μπορεί να διδαχθεί η ελληνική κουζίνα από ένα παιχνίδι»
Showbiz

Αλεξιάδου: «Δεν είμαι υπέρ των reality. Δεν μπορεί να διδαχθεί η ελληνική κουζίνα από ένα παιχνίδι»

Με τις συνταγές και τις συμβουλές της, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε τη ζωή μας πιο νόστιμη.

Η ίδια μίλησε για όσα της λέει ο κόσμος που επικοινωνεί μαζί της στα social media και πώς βλέπει τα reality μαγειρικής.

-Είστε πολύ ενεργή και στα social media. Τι σας λέει ο κόσμος που επικοινωνεί μαζί σας;

«Χίλια καλά λόγια: Στο Facebook γίνεται χαμός, 40.000 likes στις αναρτήσεις μου. Έχω ήδη δύο προφίλ με 5.000 φίλους το καθένα και 30.000 που βλέπουν τις αναρτήσεις μου, αλλά δεν μπορώ να τους κάνω φίλους μου, γιατί υπάρχει αριθμητικός περιορισμός. Τα καλά λόγια, που μου λένε, δεν περιγράφονται κι είναι πολύ συγκινητικό αυτό».

- Πώς βλέπετε τα reality μαγειρικής;

«Δεν είμαι υπέρ, διότι πιστεύω ότι δεν μπορεί να διδαχθεί η ελληνική κουζίνα μέσα από ένα παιχνίδι. Δεν είναι μαγειρική αυτό, αλλά αυτοί που τα κάνουν, καλά κάνουν».

- Ποια ήταν η καλύτερη συνεργασία σας στην τηλεόραση;

«Και οι τρεις παρουσιάστριες, Ρούλα Κορομηλά, Πόπη Χατζηδημητρίου και Ελένη Μενεγάκη, με τις οποίες συνεργάστηκα, ήταν καταπληκτικές. Αυτές είναι που με έπιασαν από το χέρι, κάναμε μαζί μαγειρική και με έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Εγώ αναγνωρίζω τα καλά. Χρωστάω πολλά στον ΑΝΤ1 και στις τρεις αυτές παρουσιάστριες. Δεν πήρα δραχμή από τον ΑΝΤ1 τα 13 χρόνια που ήμουν εκεί, αλλά μου έκανε μεγάλο καλό. Ήταν το πρώτο κανάλι που με έβγαλε με δορυφορική και με έμαθε όλη η ομογένεια. Μετά έκανα και το ξενόγλωσσο βιβλίο και με έμαθαν κι από άλλες χώρες. Όσα χρήματα και να μου έδινε ο ΑΝΤ1, θα τα είχα ξοδέψει, προτιμώ ότι με έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο».

- Έχετε μια αξιοζήλευτη καριέρα. Ποιο ήταν το τίμημα που κληθήκατε να πληρώσετε;

«Πολύς κόπος, πολύ τρέξιμο, αλλά είχα πάντα κοντά μου τον άντρα μου. Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου στα 55 μου χρόνια. Ως τότε ήμουν χημικός. Είχα, όμως, τις φίλες μου, που μου έλεγαν ότι τα φαγητά μου είναι έργα τέχνης και με προέτρεπαν να κάνω ένα βιβλίο. "Λέγε, λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει!"»

Ποιο είναι το συστατικό που νοστιμίζει τη ζωή μας;

«Η αγάπη. Το ίδιο ισχύει και για τη μαγειρική. Η δική μας κουζίνα είναι νόστιμη, γιατί η Ελληνίδα νοικοκυρά μαγειρεύει πραγματικά με αγάπη για την οικογένεια της. Πολύ σημαντική, επίσης, στη ζωή μας είναι και η φιλία. Χωρίς να κάνεις;», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved