Ηλίας Παλιουδάκης: «Είχα βρεθεί σε λάθος καταστάσεις και κατάφερα να ξεφύγω και να είμαι καλά»
Showbiz

Ηλίας Παλιουδάκης: «Είχα βρεθεί σε λάθος καταστάσεις και κατάφερα να ξεφύγω και να είμαι καλά»

Η μουσική ήταν για τον Ηλία Παλιουδάκη μονόδρομος και ο τρόπος με τον οποίο γαλήνευε η ψυχή του!

Ο γνωστός ερμηνευτής σε συνέντευξή του ανέφερε αν η πίστη του ήταν αυτή που τον βοήθησε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και αν έχει βρεθεί σε επικίνδυνα σκηνικά τη νύχτα.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό που είχατε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά. Η πίστη σας, σας βοήθησε να ξεφύγετε από αυτά;

Στα πάθη μου με βοήθησε σίγουρα ο Θεός και στη συνέχεια η οικογένειά μου. Είχα βρεθεί σε λάθος καταστάσεις και κατάφερα να ξεφύγω και να είμαι καλά.

Τι ήταν αυτό που αρχικά σας οδήγησε στα πάθη;

Στα πάθη μας οδηγούμαστε μέσα από μία ανωριμότητα και επιπολαιότητα και κυρίως χωρίς λόγο. Πολλά λάθη γίνονται χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κυριαρχεί η αίσθηση ότι κάποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του και ότι δεν μπορεί να τον πειράξει κάτι. Εκεί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με μία πραγματικότητα, η οποία μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε με το πρόβλημα της υγείας της κόρης σας, σας ένωσαν περισσότερο με τη γυναίκα σας;

Ο καθένας από τη μεριά του έδινε τον δικό του αγώνα. Και εκείνη προσπάθησε ως μάνα να έρθει κοντά στον Θεό και να δώσει τη δική της προσπάθεια.

Σε επικίνδυνα σκηνικά τη νύχτα έχετε βρεθεί;

Πάρα πολλές φορές! Σε περιπτώσεις χαράς στην Κρήτη, βρέθηκα αντιμέτωπος με τέτοιου είδους καταστάσεις. Όχι το να κινδυνέψω άμεσα, αλλά έμμεσα, καθώς το πιόμα και τα αποτελέσματα αυτού μπορεί να δημιουργήσουν ένα ανεξέλεγκτο κλίμα και να το «πληρώσεις» με την ίδια σου τη ζωή. Για εμάς ο πυροβολισμός στην Κρήτη είναι ένα παραδοσιακό έθιμο. Πολλές φορές, όμως, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να πυροβολήσει στον αέρα, να «χτυπήσει» ένα σίδερο και η σφαίρα να γυρίσει πίσω. Έχω βρεθεί ως μάρτυρας σε πολλές περιπτώσεις τραυματισμών από αυτό και κάποιοι παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους.

Σε κάποιο τάλεντ σόου θα παίρνατε μέρος, προτού γίνετε γνωστός;

Είχε περάσει και μένα από τη σκέψη μου, καθώς σίγουρα σε προκαλεί το να θες να πεις μουσικά πράγματα. Δεν το έκανα γιατί δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες. Δεν αδικώ τα παιδιά που συμμετέχουν σε κάποιο τέτοιο σόου, υπάρχουν αξιόλογοι κριτές και γενικότερα είναι μία εμπειρία που αν την εκμεταλλευτεί κάποιο παιδί, μπορεί στη συνέχεια να δημιουργήσει τις βάσεις για μία καλή συνεργασία.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved