Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα οκτώ χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά
Showbiz

Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα οκτώ χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς σκορπίζοντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στο ευρύ κοινό.

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης δεν γινόταν να το ξεχάσει και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν …. 8 χρόνια φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Να σας θυμίσουμε πως ο Σάκης Μπουλάς άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρονών στο νοσοκομείο. Έδωσε γενναία τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Στο πλευρό του μέχρι τελευταία στιγμή είχε τον αδερφό του, Νίκο και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα. Ο Σάκης γνώριζε για το πρόβλημα της υγείας του και το πάλεψε σαν γενναίο παλικάρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός, παρόλο που έκανε χημειοθεραπείες, είχε το σθένος να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν τότε με τους φίλους του, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Όμως, όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει όταν είδε πως η ενέργειά του τον εγκατέλειψε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved