Αναγνωστόπουλος: Έξαλλος με το ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν - Σαστισμένη η Καινούργιου
Showbiz

Αναγνωστόπουλος: Έξαλλος με το ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν - Σαστισμένη η Καινούργιου

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πώς οδηγήθηκε στο θάνατο, ήταν το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5, με τίτλο «Καρολάιν: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που “κορόιδεψε” τον κόσμο». 

Η είδηση της δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε σοκάρει το πανελλήνιο και έγινε ντοκιμαντέρ από το βρετανικό Channel 5.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρακολούθησε διαδικτυακά μέσα από τις φυλακές το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και έγινε έξαλλος.

Συγκεκριμένα ο λόγος που ενοχλήθηκε ήταν για τον τρόπο που παρουσιάζει την δολοφονία της 19χρονης Καρολάιν, καθώς απέχει από την υπερασπιστική γραμμή που έχει παρουσιάσει ο ίδιος. Ο Μπάμπης ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του όντας εν βρασμώ ενώ στο ντοκιμαντέρ η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη.

Επίσης είναι εκνευρισμένος καθώς δεν ζητήθηκε η άδειά του και δεν αποκλείεται ο ίδιος να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

Στη σημερινή (22/2) εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλλαν ένα βίντεο με δηλώσεις του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το ντοκιμαντέρ, με την Κατερίνα Καινούργιου να έχει σαστίσει με αυτά που άκουγε.

Δείτε το βίντεο.

Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021 όταν έβγαινε πρώτη είδηση παντού ότι μία 20χρονη κοπέλα, η Καρολάιν, βρισκόταν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά νεκρή, πιθανόν από ασφυξία από μαξιλάρι.

Δίπλα στο νεκρό σώμα της το κοριτσάκι της, μόλις έντεκα μηνών, περιφερόταν από εδώ και από εκεί ενώ ο πατέρας της μικρής και σύζυγος του θύματος, ήταν δεμένος και μετά βίας κατάφερε να πάρει την αστυνομία για να την ειδοποιήσει.

Στον κάτω όροφο του σπιτιού είχε βρεθεί νεκρό και το σκυλάκι της οικογένειας από δήθεν διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι και είχαν αρπάξει μετρητά από το ζευγάρι μετά από μία αγοραπωλησία ενός οικοπέδου. Αυτή ήταν η αρχική εκδοχή, δίοτι στην πορεία βρέθηκαν πολλά "εμπόδια" στην ιστορία που είχε να διηγηθεί ο μοναδικός ενήλικος επιζών της τραγωδίας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις όμως και οι αστυνομικοί άρχισαν να... ψυλλιάζονται διάφορα.

Μέχρι που ο ίδιος "έσπασε" και τα είπε όλα. Ήταν εκείνος που σκότωσε την άτυχη νεαρή μητέρα μετά από μεγάλο καβγά τους. Η Καρολάιν ήθελε να τον αφήσει και να φύγει. Να δώσει τέλος σε αυτόν τον γάμο. Εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Και κάπως έτσι έφτασαν στην απόλυτη τραγωδία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved