Μαίρη Μηλιαρέση: «Τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Τώρα θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα»

Η Μαίρη Μηλιαρέση σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Ρουκ Ζουκ αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρόταση για το Ρουκ Ζουκ ήρθε μέσα από την πρόταση που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος στον Τζώνη Καλημέρη. Είχα τραγουδήσει στην εκπομπή του και ο Αντρέας ήξερε ότι έψαχναν άτομα. Είχε δώσει βιντεάκι στον Καλημέρη, λέγοντάς του “δες αυτή την κοπέλα” και ο Καλημέρης δεν είχε δώσει σημασία».

Και πρόσθεσε:«Σε επόμενη φάση, ο Αντρέας Μικρούτσικος έκανε την ίδια κίνηση. Με κάλεσαν να κάνω το Ρουκ Ζουκ και μάλιστα με βρήκαν στο «Διογένης Παλλάς» όπου τραγουδούσα σε ένα σχήμα με τον Γιάννη Πάριο. Ο Γιάννης Πάριος όταν άφησα στη μέση της σεζόν το πρόγραμμα, με στήριξε, πήρε το μέρος μου, είπε “αφήστε το κορίτσι να φύγει”».

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε:«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω τους όζους έναν – έναν, αλλά να αφαιρέσω τον θυροειδή. Ο άγγελος που μου έχει στείλει ο Θεός και με αγαπάει πάρα πολύ, ήρθε τη νύχτα στον ύπνο μου και μου είπε βγάλε το να ησυχάσεις. Ήταν κακοήθεια που είχε περάσει και στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, μπορεί να είχε προχωρήσει, να είχε περάσει λεμφαδένες και εγώ να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved