Γιώργος Χριστοδούλου:Ο κούκλος ηθοποιός που μπαίνει στο Σασμό είναι μπαμπάς & παντρεμένος με ηθοποιό
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου:Ο κούκλος ηθοποιός που μπαίνει στο Σασμό είναι μπαμπάς & παντρεμένος με ηθοποιό

Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ο ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά του Alpha και πρόκειται να φέρει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Αργυρώς. Ποιος είναι όμως ο κούκλος ηθοποιός που θα μας απασχολήσει στα προσεχή επεισόδια και μέσα από το Σασμό θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση;

Η ηλικία, η καταγωγή και η καριέρα

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έχει γεννηθεί στην Κόρινθο και είναι 36 ετών.

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην παράσταση “Acropolisreconstraction”, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση “7 χρόνια” με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις “Ερωτόκριτος” και “Ο Ηλίθιος” στο θέατρο “Ακροπόλ”, “Ο θάνατος του Δαντόν” για το Φεστιβάλ του Γκίσεν στη Γερμανία, καθώς επίσης και στην “Ιλιάδα” για το φεστιβάλ Αθηνών και άλλα διεθνή φεστιβάλ.
Η συνεργασία του με το φεστιβάλ Αθηνών συνεχίστηκε με τις παραστάσεις “Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα, “Η σφαγή των Παρισών” και “Η τραγική ιστορία του Ριχάρδου Γ” με την ομάδα “H ορχήστρα των μικρών πραγμάτων” σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο στην παράσταση “Πόθοι κάτω από τις λεύκες”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου στην παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης” σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.

Το 2015 συνσκηνοθέτησε με τον Γεράσιμο Μιχελή το έργο “Ο μικρός Χίτλερ” που παίχτηκε για δύο χρονιές στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση “Αρίστος” στο Θέατρο του Νέου κόσμου.

Ο γάμος με γνωστή ηθοποιό και η πατρότητα

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι παντρεμένος με την επίσης εξαίρετη ηθοποιό, Μαρία Προϊστάκη. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο πολυβραβευμένο έργο του Ολλανδού συγγραφέα Γιαν Ντε Χάρτογκ «Νυφικό Κρεβάτι».

Είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια ενώ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριου του 2018.

Έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια.

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε ως ομάδα. Είμαστε μαζί και όχι ο καθένας μόνος του», έχει πει, ενώ για τον ρόλο του πατέρα έχει αναφέρει: «Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε "ζω για το θέατρο", πήγα στο ότι "η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο". Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο».

Ο ρόλος στο Σασμό

Ο Γιώργος Χριστοδούλου θα υποδυθεί τον Σταύρο, το νέο σύντροφο της Αργυρώς.

Είναι ο άντρας που θα φέρει ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία, βάζοντας τέλος στην τραγωδία που ζει από μικρό παιδί, με την εκτέλεση του πατέρα της Μάρκου πρώτα, από τον πατέρα του Αστέρη, και το θάνατο του αδελφού της Πέτρου, λίγα χρόνια αργότερα, από τον ίδιο τον Αστέρη.

Μετά την οδυνηρή απώλεια του μονάκριβου γιου της και την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, αλλά και την παράξενη αλλαγή της συμπεριφοράς της, η Μαρίνα αποφασίζει να πάρει την κόρη της και να φύγουν για ένα διάστημα από την Κρήτη. Έχουν απόλυτη ανάγκη από ηρεμία και αλλαγή καθημερινότητας. Μάνα και κόρη θα επισκεφτούν συγγενείς τους στην Ήπειρο.

Η Αργυρώ στο ταξίδι αυτό θα γνωρίσει τον Σταύρο, τον άνθρωπο που θα φωτίσει την ψυχή της και θα σταθεί βάλσαμο για τις πληγές της, λατρέψει. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα ανοίξει την καρδιά της και θα του εξομολογηθεί τα πάντα για τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved