Πετρετζίκης – Παπαμιχαήλ: Δείτε το cozy και μοντέρνο σπίτι που ζουν με τον Αχιλλέα!
Showbiz

Πετρετζίκης – Παπαμιχαήλ: Δείτε το cozy και μοντέρνο σπίτι που ζουν με τον Αχιλλέα!

Έχετε δει το μοντέρνο σπίτι του Άκη Πετρετζίκη που μένει με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον γιο τους, Αχιλλέα; Θα το δείτε και… σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

Ο Άκης Πετρετζίκης, είναι ο πρώτος Έλληνας MasterChef και αναμφισβήτητα είναι ο πιο αγαπητός σεφ της χώρας και εκτός από νόστιμες και εντυπωσιακές συνταγές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ σε μία ρομαντική τελετή με λίγους καλεσμένους, ενώ παράλληλα βάφτισαν τον γιο του, που πήρε το όνομα Αχιλλέας.

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! 👨‍👩‍👦 Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! 😁 Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ❤» έγραψε στην ανάρτησή του!

Ο δημοφιλής και αγαπητός σεφ μένει με την οικογένειά του σε ένα ζεστό και μοντέρνο σπίτι στην Αγία Παρασκευή, στο οποίο έχει μία roustic κουζίνα, με έναν μεγάλο ξύλινο πάγκο να δεσπόζει στη μέση. Τα ντουλάπια είναι βαμμένα με χρώμα κιμωλίας που δίνει μία εντυπωσιακή και vintage διάθεση.

Βέβαια εκτός από την κουζίνα, μας έχει δείξει το σαλόνι του, που είναι ευρύχωρο και μοντέρνο.

Ενώ το τελευταίο δωμάτιο που έφτιαξε είναι του γιου του, Αχιλλέα, ένα δωμάτιο το οποίο είναι σε παστέλ χρώματα!

Πάρτε παρακάτω μία γεύση από το υπέροχο cozy σπίτι του!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved