Τζώρτζια Κεφαλά: Μιλά για το βαφτιστήρι της, τον αναρριχητή που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα
Showbiz

Τζώρτζια Κεφαλά: Μιλά για το βαφτιστήρι της, τον αναρριχητή που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα

Η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε μίλησε για τα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και για το βαφτιστήρι της, τον αναρριχητή που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα.

Η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των Μπλε, που διαδέχτηκε τη Θεοδοσία Τσάτσου, έδωσε άλλη πνοή στο συγκρότημα με την πλέον αναγνωρίσιμη φωνή στην εγχώρια ροκ σκηνή.

«Ηταν αυτή η μαγική στιγμή της συγκυρίας ή της τύχης που έκανε αυτήν την ένωση. Τα παιδιά μόλις είχαν χάσει την τραγουδίστρια τους, τη Θεοδοσία Τσάτσου, με την οποία είχαν κάνει ένα πολύ επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ, και έψαχναν να βρουν μια γυναικεία φωνή που να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της πρώτης επιτυχίας τους. Σε αυτή την αναζήτηση τους είχαν βρει πρώτα μια Αγγλοτζαμαϊκανή, πολύ όμορφη, με πολύ ενδιαφέρουσα φωνή, η οποία όμως δεν ήξερε καλά ελληνικά, και έπειτα από λίγους μήνες βρήκαν εμένα, μέσω. ενός κοινού μας φίλου. Γνωριστήκαμε και ήρθαν να με ακούσουν. Πάρα πολύ γρήγορα μπήκαμε στο στούντιο, για να κάνουμε το δεύτερο άλμπουμ, το ομότιτλο "Μπλε". Ετσι κάπως είναι η ιστορία μας και από εκεί και πέρα κύλησαν σχεδόν 25 χρόνια», διηγήθηκε.

Η ίδια πιστεύει πως κάθε άνθρωπος είναι μια συλλογή ακουσμάτων, που έχει να κάνει με τον τόπο όπου μεγάλωσε, με το περιβάλλον όπου έζησε... Ο πατέρας της ήταν Μικρασιάτης, που είχε κάνει ένα πέρασμα από τη Μακεδονία και βρέθηκε στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι από την Πάρο. Ετσι, βγάζει ένα κράμα που παντρεύει τα θέλω και των τριών βασικών μελών των Μπλε: του Γιώργου Πορώδη, που γράφει τον στίχο, του Γιώργου Παπαποστόλου, που γράφει τη μουσική, και της ιδίας. «Είμαι γεννημένη το 1971, οπότε, καταλαβαίνετε, γύρω στο '79-'80 άρχισα να ακούω Ρink Floyd, Βeatles, Queen, Ρolice, Taking Heads. Αυτά έφερνε ο αδερφός μου στο σπίτι. Τότε, λοιπόν, είχαν κυκλοφορήσει εξαιρετικά πράγματα, εξαιρετικές μουσικές και όλα αυτά έφτιαξαν έναν μαγικό κόσμο στο μυαλό μου. Ημουν ένα ιδιαίτερο παιδί, λίγο μοναχικό, και μου άρεσε να κάθομαι και να τραγουδάω με τις ώρες δικά μου πράγματα, αυτοσχεδιασμούς», εκμυστηρεύθηκε. «Για μένα, το ροκ είναι η ανατροπή, είναι η διάθεση του να αλλάζεις και να μην παγώνεις τη σκέψη σου θα πρέπει να δεχτούμε ότι τίποτα δεν μένει ίδιο, οι άνθρωποι γενικώς, γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η πηγή της δυστυχίας μας. Θέλουμε να έχουμε σταθερές στη ζωή μας, που όμως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν».

Η συνέντευξη επισκιάστηκε από ένα θλιβερό γεγονός καθώς πρόσφατα έχασε έναν πολύ κοντινό της άνθρωπο. Ο 21χρονος αναρριχητής και αθλητής του ορειβατικού σκι Ερμής Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε γκρεμό 300 μέτρων στα Τζουμέρκα, ήταν το βαφτιστήρι της. «Ηταν ένας νέος άνθρωπος, πολλά υποσχόμενος. Η χώρα έχει ανάγκη από τέτοια μυαλά και ανθρώπους νέους, που θέλουν να προσφέρουν. Το παιδί δεν είχε πάθει τίποτα στα ζωτικά του όργανα. Η σπονδυλική του στήλη ήταν ακέραιη, δεν είχε σπάσει ούτε ένα πλευρό, ούτε μία κλείδα, το κεφάλι του ήταν μια χαρά και όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να φτιαχτούν. Είδαμε ότι από έλλειψη συντονισμού χάθηκε ακόμα μία ζωή», τόνισε στο Secret συντετριμμένη.

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Τζώρτζια των Μπλε: Η συγγένεια με τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Συγκλονισμένη η Σκορδά με τα λόγια της Τζώρτζιας για τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved