Η Ζένια Μπονάτσου δουλεύει μπαργούμαν και περιμένει την ευκαιρία
Showbiz

Η Ζένια Μπονάτσου δουλεύει μπαργούμαν και περιμένει την ευκαιρία

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, αυτή την περίοδο απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η νεαρή Ζένια έχει σπουδάσει ηθοποιός, όμως σε καμία περίπτωση δεν το βάζει κάτω, αφού είναι αγωνίστρια. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μιλώντας στο «Secret» αποκάλυψε πού δουλεύει αυτή την περίοδο, προκαλώντας έκπληξη: «Εργάζομαι στο μπαρ ενός club στο Γκάζι τέσσερις φορές την εβδομάδα και τελειώνω στις 6 το πρωί». Φυσικά, η μεγάλη της αγάπη είναι η υποκριτική, όμως προς το παρόν δεν έχει κάποια πρόταση που να την ενδιαφέρει.

«Θέλω πολύ να κάνω και θέατρο και τηλεόραση, αλλά δεν έχω κάποια πρόταση», δήλωσε η ίδια. Ωστόσο, διανύει την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή και ζει τον ερωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποφεύγει να μιλάει γι' αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζένια εργάζεται σε χώρο διασκέδασης, αφού το καλοκαίρι δούλεψε σε bar-restaurant που διατηρούν συγγενικά της πρόσωπα στη Μύκονο. «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσουν το θέατρο και η Τέχνη. Δυστυχώς, όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία, παρά το βαρύ όνομα που κουβαλάει, μπήκε στην αγορά εργασίας περιμένοντας την ευκαιρία στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ κατά γενική ομολογία διαθέτει ταλέντο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved