Νικολέτα Ράλλη-Μιχάλης Ανδρούτσος: Βάφτιση και γενέθλια μαζί
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη-Μιχάλης Ανδρούτσος: Βάφτιση και γενέθλια μαζί

Το όνομα Σοφία θα πάρει η δίχρονη κόρη της Νικολέτας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου την ίδια ημέρα που θα σβήσει και τα κεράκια τη τούρτας της, τον Ιούνιο.

Το καλοκαίρι σχεδιάζουν να γίνει ή βάφτιση της κόρης της η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος. Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι το Σάββατο 11 Ιουνίου, την ημέρα που η μικρή Σοφία θα κλείνει τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της. Στόχος του ζευγαριού είναι η συγκεκριμένη ημέρα να αποτελεί για πολλούς λόγους αφορμή για γιορτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealLife νονά του μωρού θα είναι η στενή φίλη της παρουσιάστριας, η στιλίστρια Βίβιαν Ρουβέλα, η οποία φροντίζει τη Νικολέττα σε κάθε εμφάνιση της. Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια του πρωινού μαγκαζίνο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», που προβάλλεται στο Οpen, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις προετοιμασίες για το μυστήριο, ενώ κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το αν θα κάνουν παράλληλα και τον θρησκευτικό γάμο τους. Η Νικολέττα, ωστόσο, και η νονά της μικρής της πριγκίπισσας έχουν ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για τα βαφτιστικά, μιας και θέλουν όλα να είναι ξεχωριστά και να εκφράζουν το στιλ τους. Η ευτυχισμένη μαμά, παράλληλα, έχοντας τον Μιχάλη στο πλευρό της, απολαμβάνει την ανατροφή της Σοφίας, αφού δεν έχει κοντά της κάποιον δικό της άνθρωπο. Μαγειρεύει υπέροχα, καθώς λάτρευε πάντα τη μαγειρική και έχει πολλές μαγειρικές γνώσεις, κάτι που μεταφράζεται σε... ευτυχία τόσο για τη μικρή όσο και για τον σύντροφο της, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης.

Εχοντας επιπλέον τις επιρροές της αδελφής της, Μαριγούς Ράλλη, η οποία έχει σπουδάσει μαγειρική, δημιουργεί υπέροχα πιάτα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια συχνά καλεί στην εκπομπή την αδελφή της, για να μοιραστεί με το κοινό το ταλέντο της. Η Νικολέττα και ο Μιχάλης είναι μαζί από το 2018 και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, που αποτελεί την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους. Στον ελεύθερο χρόνο τους συνηθίζουν να ταξιδεύουν μαζί με τη μοναχοκόρη τους, με τελευταία τους απόδραση την εκδρομή στο Μεγάλο Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια. Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του βουνού και της αρέσει να οργανώνει ορεινές πεζοπορίες. Σε κάθε ευκαιρία η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επισκέπτονται τους τόπους καταγωγής τους, αλλά και πολλούς ακόμη προορισμούς, τους οποίους αγαπούν. Λατρεύουν τη φύση και είναι πιθανό να οργανώσουν και τη βάφτιση της μοναχοκόρης τους με θέμα εμπνευσμένο από τη φύση. Επειδή το σπίτι τους βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου πιο δύσκολα έρχεται κάποιος σε επαφή με τη φύση, οι οικογενειακές αποδράσεις τους σχεδόν επιβάλλονται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved