Χρύσπα: «Μου έγινε κι εμένα πρόταση από το Survivor, αλλά είμαι εναντίον του ριάλιτι»
Showbiz

Χρύσπα: «Μου έγινε κι εμένα πρόταση από το Survivor, αλλά είμαι εναντίον του ριάλιτι»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της η Χρύσπα, μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι.

Η 39χρονη τραγουδίστρια σχολίασε τη συμμετοχή συναδέλφων της στο survivor και αν θεωρεί άδικο που κάποιοι συνάδελφοί της συνεχίζουν και εργάζονται επειδή εμφανίζονται σε θέατρα.

Πώς νιώθεις που σχεδόν δύο χρόνια μετά την πανδημία θα εμφανιστείς ξανά μπροστά σε κόσμο;

Είμαι πολύ χαρούμενη που κάθε Σάββατο θα εμφανίζομαι στο Κρεμλίνο στον Πειραιά, σε ένα ’90s πάρτι με τραγούδια που αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω αυτό που αγαπώ γιατί, αν εξαιρέσεις κάποια διαλείμματα, οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουμε δύο χρόνια να κάνουμε live εμφανίσεις. Και σίγουρα η επανένταξη για όλους μας δεν θα είναι εύκολη και απαιτεί χρόνο.

Γιατί το λες αυτό;

Διότι υπάρχουν μουσικοί και τεχνικοί που ουσιαστικά ήταν άνεργοι τα δύο χρόνια της πανδημίας και αναγκάστηκαν να βρουν άλλες δουλειές για να βιοπορίζονται. Υπάρχουν συνεργάτες μου που έγιναν υπάλληλοι γραφείου ή ασχολήθηκαν με την εστίαση. Δεν είναι εύκολο νια εκείνους να αφήσουν το σίγουρο και να επιστρέψουν στη νυχτερινή διασκέδαση, όταν δεν είναι δεδομένο ότι τον επόμενο μήνα θα έχουν δουλειά. Και τους καταλαβαίνω γιατί έχει τύχει πολλές φορές να πούμε ότι ξεκινάμε να δουλεύουμε και να σταματήσουμε πριν καν ανοίξουμε. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα προγραμματίσει να κάνω περιοδεία. Είχα βρει μουσικούς, είχαμε φτιάξει το πρόγραμμα και λίγο πριν ξεκινήσουμε πρόβες μαθαίνουμε ότι δεν θα επιτρέπονται όρθιοι στους χώρους διασκέδασης. Εννοείται ότι οι συναυλίες ακυρώθηκαν και μείναμε όλοι μετέωροι.

Εσυ πώς βιοποριζόσουν όλο αυτό το διάστημα;

Κάποιοι από εμάς τους τραγουδιστές είχαμε κάνει τα κουμάντα μας. Αλλά όταν σε αυτά τα δύο χρόνια είναι ζήτημα αν έχω εργαστεί συνολικά δύο μήνες, κι αυτούς μόνο Σαββατοκύριακα, τα έτοιμα κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Θεωρώ ότι αν δεν είχα το μαγαζί στην Αίγινα (σ.σ. έχει ανοίξει δικό της εστιατόριο), θα αντιμετώπιζα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Θεωρείς άδικο που κάποιοι συνάδελφοί σου συνεχίζουν και εργάζονται επειδή εμφανίζονται σε θέατρα;

Τώρα ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα. Δεν κατακρίνω τους τραγουδιστές που εμφανίζονται στα θέατρα. Κι εγώ αν μπορούσα να δουλέψω σε έναν τέτοιο χώρο, θα το έκανα. Όταν ο κλάδος μας πλήττεται τόσο πολύ ηθικά, κάποιοι αντιδρούν όταν είσαι τραγουδιστής και διατυμπανίζεις ότι κάνεις επιτυχία και ότι οι παραστάσεις σου είναι sold out.

Πολλοί συνάδελφοί σου τώρα που τα νυχτερινά κέντρα ήταν κλειστά έλαβαν μέρος σε ριάλιτι όπως το Survivor.

Μου έγινε κι εμένα πρόταση από το Survivor, αλλά απάντησα αρνητικά. Δεν είμαι κατά τού να κάνει ένας τραγουδιστής κάτι έξω από τη δουλειά του. Αλλά είμαι εναντίον του ριάλιτι. Δεν θα μπορούσα να εκτεθώ τόσο πολύ. Θέλω κάποια πράγματα να τα κρατάω για εμένα.

Αυτό, νομίζω, φάνηκε και από τον γάμο σου, που τον μάθαμε αφότου έγινε.

Δεν υπήρχε λόγος να τον μάθετε νωρίτερα. Δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο. Κάναμε ένα πάρτι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θέλαμε να παραμείνει έτσι.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved