Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Μου έχουν κάνει bullying στη δουλειά και έκλαιγα τις νύχτες στο σπίτι μου»
Showbiz

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Μου έχουν κάνει bullying στη δουλειά και έκλαιγα τις νύχτες στο σπίτι μου»

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η δημοσιογραφία δεν είναι εύκολη υπόθεση, αποκάλυψε ποιες συνεργασίες τη δυσκόλεψαν και ποια είναι τα τηλεοπτικά όνειρα της.

Χρειάστηκε να κάνεις θυσίες για τη δουλειά;

Η θυσία είναι κάτι παρεξηγημένο και την μπερδεύουμε πολύ με τον αλτρουισμό. Τίποτα δεν είναι θυσία, όταν θέλεις να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς, άρα βάζεις σε άλλη προτεραιότητα διάφορα πράγματα. Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι να μην έχω σε προτεραιότητα είναι το ήθος και οι αξίες μου.

Πώς χαλαρώνεις;

Διαβάζω Λουντέμη και Μπουκάι, ακούω τζαζ και Λουντοβίκο Εϊνάουντι, αλλά μπαίνω στο μπάνιο με τον Ρέμο στη διαπασών. Βάζω αθλητικά και φόρμα και αμακιγιάριστη ανακαλύπτω μαζί με τους φίλους μου τα καλύτερα μέρη για φαγητό και απολαμβάνω όσες ώρες μπορώ με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και -μεταξύ μας- χαρά στο κουράγιο του!

Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου σε άλλη δουλειά;

Εχω σπουδάσει Επικοινωνιολογία, έχω ένα ΜSc στην Ψυχολογία. Θα μπορούσα να κάνω πολλά, αλλά δεν βάζω μυαλό. Δημοσιογράφος ήθελα να είμαι, αυτό κατάφερα να κάνω και δεν βλέπω να αλλάζω. Ο,τι κι αν κάνω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η ζωή, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα το κάνω. Με γοητεύει η πολιτική. Κι αυτή με τον ίδιον τρόπο θα την έκανα.

Ποια στιγμή στον αέρα έχασες την ψυχραιμία σου;

Μπόλικες, αλλά έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να καταπίνει και να μοιάζω ψύχραιμη. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, που βγήκε ζωντανά στην εκπομπή, έχοντας κάνει δηλώσεις για τον δολοφόνο της Καρολάιν, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δίνοντάς του ελαφρυντικά. Δεν με αναγνώρισα. Κατάλαβα ότι φωνάζω γιατί βράχνιασα. Ενιωσα ντροπή ως άνθρωπος με αυτά που άκουγα.

Ποια είναι η δυσκολότερη πτυχή αυτής της δουλείας;

Να συμβαίνουν άσχημα έως τραγικά πράγματα στη ζωή μου και να είμαι στη θέση μου. Τον Οκτώβριο του 2021 έχασα τον μπαμπά μου και την επόμενη ημέρα από την κηδεία, ήμουν στη θέση μου. Ηθελα να το κάνω, γιατί στη δουλειά μας όλοι είναι σημαντικοί, έστω και για μία λέξη. Είχα την αμέριστη συμπαράσταση όλων, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να είμαι εκεί. Και το έκανα. Ολοι το κάνουμε, γιατί σε αυτή τη δουλειά το πρώτο που μαθαίνεις είναι να σκληραγωγείσαι.

Έχεις συναντήσει δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες; Πώς τις διαχειρίστηκες;

Καταπίνοντας όλη μέρα τα λόγια που ήθελα να πω. Εχω μείνει απλήρωτη, έχω περάσει άσχημα, έχουν πει ψέματα για εμένα, μου έχουν κάνει bullying στη δουλειά για ολόκληρη σεζόν και έκλαιγα τις νύχτες στο σπίτι μου. Στο τέλος δεν ήθελα να κάνω τη χάρη σε κανέναν. Μάζευα τα κομμάτια μου και το πρωί ήμουν στη δουλειά, γιατί κι εγώ εργαζόμενη είμαι και δεν δουλεύω από χόμπι.

Ποια είναι τα τηλεοπτικά όνειρά σου;

Αν η απάντηση πρέπει να συμπεριλαμβάνει το αν ονειρεύομαι να γίνω κεντρική παρουσίαστρια, θα πω ότι παίρνω τη ζωή όπως έρχεται. Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Τη μία είπα «όχι», γιατί διαφωνούσα ριζικά στο ηθικό κομμάτι, και τη δεύτερη δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορώ εγώ να κάνω αυτό που μου πρότειναν.

Πηγή:Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved