Φίλιππος Παπασπύρου - Μαριάννα Μαραγκίδη: Έτοιμοι να υποδεχθούν την κόρη τους
Showbiz

Φίλιππος Παπασπύρου - Μαριάννα Μαραγκίδη: Έτοιμοι να υποδεχθούν την κόρη τους

Λίγο μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Φίλιππο Παπασπύρου, η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά Μαριάννα Μαραγκίδη οργάνωσε ένα άψογο αισθητικά baby shower.

Μια ζωή γλυκιά σαν τις δημιουργίες του ζει ο γνωστός pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαριάννα Μαραγκίδη και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, που είναι κορίτσι. Οι δυο τους ζουν σε ροζ συννεφάκι τους τελευταίους μήνες, καθώς μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

Ο γνωστός σεφ, του οποίου οι γλυκές δημιουργίες έχουν κατακτήσει τα βόρεια προάστια και που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από την παρουσία του ως καλεσμένου στο «Master Chef», στις 23 Ιανουαρίου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαριάννα μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Ο Φ. Παπασπύρου μέχρι πρότινος αποτελούσε έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της κοσμικής Αθήνας. Μάλιστα, οι σχέσεις του με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και τη Νικολεττά Ράλλη, αλλά και με το καλλίγραμμο μοντέλο Μ. Μαραγκίδη, είχαν απασχολήσει κατά καιρούς τις κοσμικές στήλες.

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» καλοί φίλοι του ζευγαριού, που έλαμπε από ευτυχία σε έναν υπέροχα διακοσμημένο και λουλουδάτο χώρο, με τον γαμπρό να υπογράφει τις γλυκές δημιουργίες που παρασκευάστηκαν ειδικά για τη βραδιά. Πριν από λίγες ημέρες η Μ. Μαραγκίδη υποδέχθηκε τις καλές της φιλες σε ένα baby shower πάρτι στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό, για να γιορτάσει την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Λάμποντας από ευτυχία και φορώντας ένα πολύ κομψό σετ σε παστέλ ροζ χρώμα, η γλυκιά Μαριάννα, αποκάλυψε το φύλο του πρώτου της παιδιού, που είναι κορίτσι.

Πηγή:Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved