Παθιασμένοι με την τέχνη η κόρη του Νταλάρα και ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου
Showbiz

Παθιασμένοι με την τέχνη η κόρη του Νταλάρα και ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου

Δύο μεγάλοι Ελληνες τραγουδιστές, αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι ζωής, μοιράζονται την ίδια χαρά, καμαρώνοντας τα βλαστάρια τους στις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις - όχι στο τραγούδι, αλλά στην τέχνη!

Περήφανοι γονείς είναι και ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγο του Αννα, καθώς η κόρη τους Γεωργιάννα διαθέτει επίσης ταλέντο στην τέχνη. Η ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και έναν χρόνο -συγκεκριμένα την περίοδο του εγκλεισμού και της καραντίνας- αποκάλυψε ακόμα ένα καλλιτεχνικό ταλέντο της. Το DΝΑ φυγείν αδύνατον για τη νεαρή μητέρα δύο αγοριών, η οποία εκμεταλλεύτηκε την περίοδο που τα θέατρα ήταν κλειστά και αφοσιώθηκε, εκτός από τα παιδιά της, στη ζωγραφική που πάντα λάτρευε.

Τα γεμάτα χρώμα και έμπνευση pop art σχέδια της, μάλιστα, αποτυπώθηκαν σε τσάντες, κούπες και μπλουζάκια για μικρούς και μεγάλους. Εργο της εκτέθηκε και στην έκθεση «200 χρόνια Ελλάδα -40 χρόνια Ευρώπη», ενώ πριν λίγες ημέρες εγκαινίασε την έκθεσή της με τίτλο «ΡΗ0S» στον πρωτοποριακό πολύωρο Βoss Hogg στο Κουκάκι.

Οσο για τον νεαρό γιο του ροκ τραγουδοποιού Λάκη Παπαδόπουλου και της Κατερίνας Παπαδοπούλου, Αγγελο Παπαδόπουλο, έδειξε πριν από μερικά χρόνια δείγμα του μεγάλου ταλέντου του στη ζωγραφική στην έκθεση με τίτλο «Ακατέργαστα τοπία του μυαλού» που εγκαινιάστηκε στην αίθουσα τέχνης Αγκάθι, και σύντομα ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα του έργα…

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved