Κατσαβού: Θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Κώστα πολύ νωρίτερα και να είχα κάνει κι άλλο παιδί μαζί του
Showbiz

Κατσαβού: Θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Κώστα πολύ νωρίτερα και να είχα κάνει κι άλλο παιδί μαζί του

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την γνωριμία της και τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πως πώς διαχειρίστηκε τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας και πόσο άλλαξε τη ζωή τους ο ερχομός του γιου τους, Φοίβου.

Κεφάλαιο Κώστας Βουτσάς. Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σου έμαθε για το θέατρο;

Η ταπεινότητα. Οτι ο ηθοποιός γονατίζει στα πόδια του θεατή κάθε φορά, όσο μεγάλος και να είναι.

Πώς γνωριστήκατε;

Σε θεατρική παράσταση, κι εδώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Με τον πρώτο μου άντρα είχα παίξει τον ρόλο της Αρετής στο έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», σε μουσική Γιώργου Βούκανου. Οταν, λοιπόν, το 2009 ο Γιώργος Βούκανος ανέβασε ξανά την παράσταση, με φώναξε και έπαιξα πια τον ίδιο ρόλο δίπλα στον Κώστα. Εκεί γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε πρώτα μια φιλία μεταξύ μας, γιατί εγώ είχα μόλις δύο χρόνια πριν χάσει τον άντρα μου. Η φιλία αυτή σταδιακά μετατράπηκε σε έρωτα.

Πώς διαχειρίστηκες τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας; Είχες ακούσει χοντράδες τότε;

Πολλές! Μέχρι και σήμερα ακούγονται χοντράδες. Το θέμα είναι ότι δανείστηκα την ψυχραιμία, την ωριμότητα και την καθαρότητα μυαλού του Κώστα, ο οποίος δεν έδινε καμία σημασία σε τέτοια σχόλια. Μου έλεγε να στέκομαι πάντα στο καλό και αυτά να τα προσπερνάω, γιατί αλλιώς θα χάνω χρόνο και ενέργεια από πράγματα σημαντικά. Και αυτό έκανα, εστίασα μόνο στο καλό!

Ο ερχομός του Φοίβου πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

Ο Κώστας συνήθιζε να κάθεται και να τον χαζεύει καθώς έπαιζε, καθώς μεγάλωνε. Έλεγε πόσο γέμισε τις ζωές μας και αναρωτιόταν τι θα κάναμε χωρίς αυτόν. Ο Φοίβος έδωσε άλλο νόημα και άλλο βάθος στις ζωές και των δυο μας.

Θα ήθελες να είχες αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τον Κώστα Βουτσά;

Πολύ! Βασικά θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Κώστα πολύ νωρίτερα και να είχα προλάβει να κάνω κι άλλο παιδί μαζί του. Ο Κώστας ξύπναγε κάθε μέρα με δίψα για ζωή και μου άλλαξε κι εμένα όλη μου τη στάση. Το πιο σημαντικό στη συνάντησή μας είναι, νομίζω, αυτό: μου δίδαξε να βλέπω τη ζωή έτσι όπως έπρεπε να τη βλέπω νωρίτερα. Σαν να γιάτρεψε δικές μου ατέλειες, ελαττώματα του χαρακτήρα μου… Η ουσία είναι ότι ο Κώστας με έκανε καλύτερη. Με συνάντησε αλλιώς, και όταν έφυγε εγώ πια ήμουν αλλιώς, είμαι καλύτερη χάρη σ’ αυτόν…

Τι θυμάσαι έντονα από την ημέρα που «έφυγε»;

Και οι 19 ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο ήταν από τις χειρότερες στη ζωή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα φύγει. Παρόλο που οι γιατροί μάς προετοίμαζαν συστηματικά για το τέλος που ερχόταν, εγώ δεν ήθελα να το δω. Την ίδια στιγμή έπρεπε αναγκαστικά να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα, γιατί ο Κώστας ήταν ένα λαϊκό είδωλο που ο κόσμος ήθελε να μαθαίνει για την εξέλιξη της υγείας του. Έπρεπε, λοιπόν, να ισορροπώ την αλήθεια με τη δική μου επιθυμία να γίνει καλά, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο, με πλήγωνε. Ταυτόχρονα υπήρχε κι ένα παιδί στο σπίτι.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του Κώστα διακρίνεις στον 5χρονο σήμερα Φοίβο;

Είναι ένα παιδί χαριτωμένο, μια προσωπικότητα δυνατή, με πολύ χιούμορ. Έχει μια γενναιοδωρία επίσης, στοιχείο που χαρακτήριζε και τον Κώστα. Είναι ευγενικός.

Πώς είναι οι σχέσεις σου με τις τρεις κόρες του Κώστα Βουτσά, τη Σάντρα, τη Νικολέττα και τη Θεοδώρα;

Καλές σχέσεις έχω με όλες. Απλά με τη Σάντρα έχουμε διαρκείς σχέσεις μέχρι και σήμερα, γιατί κι εκείνη το επιδιώκει. Η Θεοδώρα ζει στη Σιγκαπούρη, κάτι που κάνει την επικοινωνία δύσκολη. Όσο για τη Νικολέττα, μεγαλώνει επίσης μόνη της ένα παιδί και οι δυσκολίες της ζωής συν την πανδημία μάς απομακρύνουν. Αλλά δεν μας χωρίζει κάτι με καμία από τις τρεις.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved