Survivor: Χρήστος Δάντης: Έτσι αποθέωσε την σύντροφό του, Ασημίνα
Showbiz

Survivor: Χρήστος Δάντης: Έτσι αποθέωσε την σύντροφό του, Ασημίνα

Μπορεί ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και έχει αρχίσει να φαίνεται.

Η παίκτρια του Survivor λύγισε όταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (23-02) έμαθε πως θα λάβει μήνυμα από τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε σε εκείνη, λέγοντάς της: «Ασημίνα επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, πόσο σου έχει λείψει να αντλήσεις τη δύναμη από εκείνον;».

Η Ασημίνα, εκείνη την στιγμή, μην μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή της, είπε ότι ενώ προσπαθεί να μείνει δυνατή, κάθε φορά που έρχεται το έπαθλο επικοινωνίας, τρέμει ολόκληρη, μιας και θέλει να το κερδίσουν, για να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον δικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω. Μου είχε πει να μην στενοχωριέμαι, γιατί είμαι άσχημη όταν κλαίω και δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση. Ήταν το στήριγμά μου εκεί έξω. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο σηκώνομαι το πρωί και τρέμω ολόκληρη. Όταν είναι το έπαθλο επικοινωνίας στους στόχους έχω πάρα πολύ άγχος».

Και ο Χρήστος Δάντης από την πλευρά του πάντα κάθε φορά δείχνει τη στήριξη του. Το βράδυ της Τετάρτης (23-03), την αποθέωσε με ένα σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Αυτό που έκανες σήμερα δε γίνεται κορίτσι μου! Respect Βουνό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved