Survivor: Αθηνά Ευμορφιάδη: «Η Μυριέλλα προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Άρχισα να χάνω το μυαλό μου»
Showbiz

Survivor: Αθηνά Ευμορφιάδη: «Η Μυριέλλα προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Άρχισα να χάνω το μυαλό μου»

Παγκόσμια πρωταθλήτρια του king boxing, ανταγωνιστική, σκληρή και οξύθυμή. Η Αθηνά Ευμορφιάδη μπήκε στο Survivor και αντιμετώπισε προκλήσεις που δεν περίμενε.

Η ίδια μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε γι’ αυτά που τη δυσκόλεψαν, για την Μυριέλλα Kουρεντή, τον Βαλάντη και τη φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η αποχώρηση σου από το παιχνίδι ήρθε λίγο ξαφνικά. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

Συνειδητοποίησα πως δεν ήταν για μένα όλο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος του ριάλιτι, δεν είχα μάθει έτσι. Και όσοι με ξέρουν με ρωτούν πως δεν είχα εκραγεί με αυτά που έβλεπα.

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχτηκες να μπεις στο παιχνίδι;

Ο σύντροφος μου, ο Γιάννης, ήταν αυτός που με προέτρεψε. Εγώ δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Είχα δεχτεί πρόταση και στο πρώτο survivors, αλλά δεν ήθελα να πάω. Αυτή τη φορά του έκανα το χατίρι.

Προφανώς πίστευε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές σου.

Ξέρει ότι είμαι ένας σκληρός άνθρωπος που έχει περάσει πολλά, άρα δε θα με πτοούσαν οι κακουχίες. Και αυτό είναι αλήθεια, δε με πείραξαν αυτά που τράβηξα από πλευράς πείνας και συνθηκών. Το μόνο που με πείραζε ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους συγκατοικούσα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ για να επιβιώσω για όσους μήνες θα έμενα εκεί.

Τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς τους κόκκινους. Όλα ξεκίνησαν με την Μυριέλλα και τον Βαλάντη;

Αρχικά θέλω να πω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Βαλάντη, ούτε συμφωνούσα πάντα με αυτά που έλεγε, γιατί κάποια στιγμή άκουσα πως ήμασταν ομάδα. Απλώς είχα καταλάβει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που ήθελε ειδική διαχείριση. Όσο του πήγαινε κόντρα, τόσο πιο αντιδραστικός γινόταν, γι’ αυτό προσπαθούσα να τον κρατώ σε μία ήρεμη κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τα προβλήματα. Για την Μυριέλλα, είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι ότι άλλον άνθρωπο γνώρισα κι άλλος άνθρωπος βγήκε στην πορεία. Το είχα πει και στην ίδια. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι έκανε επανειλημμένα λάθη, ούτε ότι έφταιγε για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Συνεχώς προσπαθούσε να με βγάλει τρελή. Είχα φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι και εγώ μήπως έβλεπα άλλα πράγματα από αυτά που όντως συνέβαιναν. Άρχισα να χάνω το μυαλό μου. Τελικά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν είχα πρόβλημα σε καμία περίπτωση με ποιον είχες σχέση, ούτε με ποιον μιλούσα από την μπλε ομάδα. Αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι είχε μπει με μια στρατηγική και προσπαθούσε να τα έχει καλά με όλους. Έφτανε στο σημείο να μας κατηγορεί πίσω από την πλάτη μας στην άλλη ομάδα. Έκανε ακραία πράγματα προκειμένου να επιβιώσει όπως ήθελες στο παιχνίδι.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως, πολλοί μπορεί να έχουν στρατηγική.

Δεν με πειράζει στρατηγική της. Καλά έκανε να την είχε, αλλά ακόμα και σε αυτό προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν είναι έτσι και ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της. Κακή δεν είναι η στρατηγική. Κακό είναι όταν ο άλλος υποτιμά τη νοημοσύνη σου.

Στην πορεία ήρθες πολύ κοντά με την Ευρυδίκη. Είδαμε το πόσο έντονα αντέδρασε όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση σου. Δεν την είχες προετοιμάσει γι’ αυτό που θα έκανες;

Η συμπεριφορά της Ευρυδίκης την ημέρα που έφυγα ήταν απόλυτα αληθινή. Είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ και της είχα υποσχεθεί πως, αν με κρατούσε μέσα ο κόσμος, θα εμένα, θα το πάλευα. Τον τελευταίο καιρό είχα ανέβει αγωνιστικά και μου άρεσε αυτό, οπότε της έδωσα αυτή την υπόσχεση. Όταν όμως ο Γιώργος Λιανός μου έκανε την πρόταση να προχωρήσω επειδή κανένα τηλεοπτικό προϊόν δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε μια μητέρα και στο παιδί της, μου έδωσε ουσιαστικά το πράσινο φως. Η Ευρυδίκη δεν πίστευε πως θα έφευγα και αντέδρασε έτσι επειδή δεν έκανα αυτό που της είχα υποσχεθεί.

Είχες καθόλου δεύτερες σκέψεις για αυτή την απόφαση;

Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να κάνω δεύτερες σκέψεις. Τώρα που έχω ηρεμήσει, λέω ότι θα μπορούσα να το παλέψω για όσο το κοινό θα με κρατούσες το παιχνίδι. Αλλά δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου.

Πάντως τελευταία η ομάδα όντως έχει ανέβει πολύ. Ο Άρης έκανε τη διαφορά;

Πάντα ήμασταν μια δυνατή ομάδα, απλώς δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία. Ήταν μία περίοδος που όλα μας τα αγόρια είναι τραυματισμένα και παίζαμε μόνο με δύο άντρες. Είχαν συμβεί πολλά πραγματάκια ακόμα κι εμείς τα κορίτσια δεν είχαμε καθόλου καλή διάθεση. Όταν ήρθε ο Άρης, μας έκανε να καταλάβουμε πόση δύναμη έχουμε, και έτσι μας κινητοποίησε. Αρχίσαμε να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας και ξεκίνησαν οι νίκες.

Τελικά, τι χρειάζεται να έχεις για να κερδίσει στο survivor;

Σίγουρα χρειάζεται γερό στομάχι για να αντέξεις. Θεωρώ πως πρέπει να είσαι και λίγο μοναχικό στη ζωή σου γενικά, ώστε να μην έχεις κάτι για να σκεφτείς. Να μην έχεις υποχρεώσεις ή παιδιά, για να μπορέσεις να μείνεις συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να μη σε απασχολεί τίποτα. Πρέπει επίσης να αντέχεις τις ίντριγκες και τις κακουχίες, να είσαι πολύ σκληρός και παράλληλα καλός αγωνιστικά.

Πως κατάφερες να συγκρατηθείς, όπως είπες στην αρχή, και να μην ξεσπάσεις με όσα γίνονταν;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι, όσοι με γνωρίσανε είπαν ωχ! Δυστυχώς, είμαι άνθρωπος που ακόμα και μύγα να περάσει από μπροστά μου, θα τα βάλω μαζί της! Είμαι πολύ νευρική και αυστηρή και ότι έχω να σου πω θα στο πω στα ίσα. Δεν ανέχομαι το ψέμα και πιεζόμουν πολύ με όσα έβλεπα. Οπότε, για να μη χάσω τον εαυτό μου και αρχίζω να έρχομαι διαρκώς αντιπαράθεση, κατάφερνα να παραμένω ήρεμη, ειδικά στις αρχές, με το να κρύβομαι και να κλαίω. Όταν έκλαιγα για κάποια συγκεκριμένη ώρα, άδειασα και γυρίζω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα που προέκυπταν σε πολύ πιο ήρεμη κατάσταση. Το έκανα για να μην ξεσπάσω αλλιώς, λόγω του έντονου χαρακτήρα μου.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved