Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι ή να μετανιώνω»
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι ή να μετανιώνω»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τη συνεργασία του με τη Χρύσα Παπά στην σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και πως βλέπει την επόμενη μέρα στο θέατρο μετά τις αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Πώς είναι η συνεργασία με τη Χρύσα Παπά;

«Δεν έχουμε ξανασυναντηθεί ποτέ σε δουλειά. Είναι υπέροχη, πολύ δοτική. Και είναι από τις ευτυχείς στιγμές στη σταδιοδρομία ενός ηθοποιού να υπάρχει αυτή η χημεία με τον παρτενέρ του».

Έχετε εργαστεί και στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Πώς είναι τα πράγματα τώρα;

«Έχουν αλλάξει όλα. Υπάρχει περισσότερη δουλειά με λιγότερα χρήματα. Τα σίριαλ τότε ήταν εβδομαδιαία και, ξεκινώντας, οι ερμηνευτές ξέραμε όλη την ιστορία, οπότε μπορούσαμε να χτίσουμε τον ρόλο με ασφάλεια. Τώρα υπάρχουν εκπλήξεις, οι οποίες είναι ένα στοίχημα. Επίσης αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι όταν πήγαμε στη Μάνη για κάποια γυρίσματα και ενώ ήμασταν σε μια γωνιά μόνοι μας σε 4 λεπτά μαζεύτηκαν γύρω μας 60-70 άτομα. Σχεδόν δεν μας άφηναν να κάνουμε γύρισμα. Ο κόσμος παλιά δεν ήταν τόσο εκδηλωτικός. Δεν είχα ζήσει αυτή την αγάπη ούτε όταν κάναμε τις μεγάλες επιτυχίες με τον Μανούσο Μανουσάκη. Έχω την αίσθηση πως μετά τις δύο μεγάλες καραντίνες ο κόσμος έχει ανάγκη να "ακουμπήσει" στις σειρές».

Το θέατρο δέχτηκε ένα πλήγμα με τις αποκαλύψεις που έγιναν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα;

«Πλήγμα δεν δέχτηκε το θέατρο, αλλά κάποιοι άνθρωποι που προσέβαλαν το ίδιο το λειτούργημα τους. Το θέατρο βγαίνει καλύτερο, πιο καθαρό και πιο ζωντανό. Αυτό το δείχνει και η προσέλευση του κόσμου. Στις μεγάλες υποθέσεις τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ό,τι και να πούμε εμείς, δεν ισχύει και δεν πρέπει να ισχύει».

Συνεχίζουν να έρχονται καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

«Σε μία με δύο από τις επόμενες συνεδριάσεις θα έχουμε ολοκληρώσει. Εχουμε εκλογές το καλοκαίρι και έτσι θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στους επόμενους ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο χωρίς εκκρεμείς υποθέσεις». Θέλετε να είστε ξανά πρόεδρος του Πειθαρχικού; «Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Ήταν πολύ βαρύ ,το φορτίο και βγήκαν πράγματα που δεν υποψιαζόμασταν. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι».

Έχετε μετανιώσει για συμπεριφορές σας απέναντι σε συναδέλφους σας;

Η δουλειά μας φέρνει πολλές φορές εντάσεις και αυτές δεν μπορεί να απαλειφθούν, γιατί εμείς στο θέατρο παράγουμε ζωή. Καλό όμως είναι να υπάρχει ένα μέτρο, ένα όριο. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #Metoo, όλοι μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε: Εγώ έχω κάνει κάτι; Έχω προσβάλει κάποιον; Πέρα από μικροπαρεξηγήσεις την ώρα της δουλειάς, δεν θεωρώ ότι έχω υπερβεί ποτέ τα όρια κάποιου ή τον έχω προσβάλει όσον αφορά είτε τη γενετήσια αξιοπρέπεια του είτε την προσωπικότητα του. Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι ή να μετανιώνω», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved