Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: «Η πρώτη επαφή έγινε στο Instagram»
Showbiz

Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: «Η πρώτη επαφή έγινε στο Instagram»

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz

Οι δύο τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξή και μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν και για το πώς οργάνωσαν την κοινή ζωή τους.

Πώς γνωριστήκατε, αλήθεια;

Μ.Ν.: Όπως ανέφερα, τον θαύμαζα από το talent show. Στη συνέχεια γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς μέσω των social media. Συγκεκριμένα, η πρώτη επαφή έγινε στο instagram.

Β.Π.: Ακόμη διαπραγματευόμαστε το ποιος έστειλε πρώτος μήνυμα.

Μ.Ν.: Ο Βασίλης έστειλε, ξεκάθαρα.

Β.Π.: Εγώ έστειλα.

Μ.Ν.: Το παραδέχθηκε επιτέλους! Μετά το πρώτο μήνυμα, άρχισαν οι συζητήσεις.

Β.Π.: Και κάποια στιγμή οι συζητήσεις έγιναν από κοντά, κι αυτό ήταν η αρχή μας.

Πώς οργανώσατε την κοινή σας ζωή;

Μ.Ν.: Κατ’ αρχάς, έχω ένα γιο, τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι 14 χρονών και έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά δεν έχει μεγαλώσει ταυτόχρονα. Είναι στην εφηβεία, που σημαίνει ότι χρειάζεται προσοχή και άλλου είδους φροντίδα. Προσπαθώ να τις έχει ολοκληρωτικά, η αλήθεια όμως είναι ότι λείπω αρκετά λόγω δουλειάς. Αν υπάρχει ωστόσο καλή θέληση, ξεπερνιούνται οι δυσκολίες, κι εδώ υπάρχει καλή θέληση απ’ όλες τις πλευρές. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον Παναγιώτη ώστε να μπορώ να του εξηγήσω την επιλογή μου να κάνω και θέατρο φέτος. Έχω πάρει την άδειά του! Έχω φυσικά και την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας μου προκειμένου να μπορώ να εργάζομαι τόσες ώρες.

Β.Π.: Επιπλέον, ζήσαμε τις δυσκολίες που περνούν όλες οι σχέσεις αυτή την εποχή. Ήμαστε ένα χρόνο μαζί όταν ήρθε ο κορονοϊός, οπότε ανακαλύψαμε ο ένας τον άλλο πολύ άμεσα μέσα στο σπίτι. Η συνθήκη της πανδημίας έφερε το τέλος για κάποια ζευγάρια, εμείς απλώς γνωριστήκαμε πολύ καλά. Εκείνη την περίοδο εγώ δούλευα με τον Γιώργο Θεοφάνους, συν την πρωινή μου απασχόληση, ενώ η Ματίνα ήταν στην παράσταση «Βερβερίτσα» και στο «Καλό Μεσημεράκι» και ξαφνικά βρεθήκαμε στο σπίτι.

Μ.Ν.: Για μένα ήταν δύσκολη και η επαναφορά μετά τις καραντίνες, το να βρούμε ρυθμό στην καθημερινότητα.

Βασίλη, η δική σου σχέση με τον Παναγιώτη πώς είναι;

Β.Π.: Λόγω των αδερφών μου, έχω εμπειρία από εφήβους, ξέρω πώς μιλούν και επικοινωνούν. Είμαστε καλοί φίλοι με τον Παναγιώτη και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα – παίζουμε κιθάρα, κάνει σκέιτμπορντ όπως κι εγώ στην εφηβεία μου, παίζουμε μαζί PlayStation. Για παράδειγμα, έψαχνε ένα άθλημα να ασχοληθεί και του έδωσα την ιδέα του πόλο, η οποία του άρεσε, το σκέφτεται.

Ποια είναι η δυσκολία που έχετε ξεπεράσει και που σας έχει ωριμάσει, σας έχει κάνει καλύτερους ανθρώπους;

Μ.Ν.: Εγώ δυσκολεύτηκα λίγο όταν πήρα διαζύγιο έχοντας ένα παιδί 2 ετών, αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, κατάλαβα ότι πράξαμε σωστά και τώρα έχουμε και οι δύο υπέροχη σχέση με το γιο μας. Ήταν μια δυσκολία που με δίδαξε πολλά και μου έδωσε δύναμη. Πλέον είμαι πιο ψύχραιμη και έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί κατάφερα πράγματα που δεν πίστευα πως μπορούσα να πετύχω.

Β.Π.: Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν με τα αγόρια και τα κορίτσια μου –τα τρία αδέρφια μου και τη γιαγιά μας– μετά το θάνατο της μητέρας μου. Ό,τι έκανα το έκανα ανιδιοτελώς, παρότι ήταν ένα ρίσκο αφού ήμουν μικρός κι εγώ. Τα αδέρφια μου μεγάλωσαν και παίρνω πίσω δεκαπλάσια αγάπη απ’ ό,τι είχα ποτέ ονειρευτεί. Είμαι δεκαπλά κερδισμένος και δεν θεωρώ πως έκανα θυσία αφήνοντας το τραγούδι για έξι χρόνια. Έδωσα απλόχερα τα πάντα και θα μπορούσα να δώσω άλλα τόσα. Κι αν άφησα εγώ το τραγούδι στα 22 μου, δεν με άφησε αυτό ποτέ, και το διαπίστωσα στα 28 μου.

Ματίνα, σου τραγουδά;

Μ.Ν.: Πολύ! Ειδικά στο μπάνιο, κάνει ολόκληρο πρόγραμμα που χωρά τα πάντα –και σε σφύριγμα!–, από μπαλάντες και βαριά λαϊκά μέχρι νησιώτικα.

Β.Π.: Ό,τι μπορούμε να σφυρίξουμε μπορούμε και να τραγουδήσουμε. Και η Ματίνα τραγουδά πολύ καλά, ήταν σε χορωδία.

Μ.Ν.: Ήμουν για πολλά χρόνια στη Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου, έχω κάνει κιθάρα και πιάνο, αλλά παραμέλησα τη μουσική για χάρη του θεάτρου.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved