Κόνι Μεταξά: «Ξέραμε από την αρχή πως θα παντρευτούμε με τον Μάριο»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Ξέραμε από την αρχή πως θα παντρευτούμε με τον Μάριο»

Η Κόνι Μεταξά μίλησε για την πρόταση από τον Μάριο Καπότση και το ένστικτο για τον άντρα της ζωής της - Γιατί τα έκανε όλα... «Οpa».

Πρόταση γάμου δέχτηκε από τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά πριν από λίγες ημέρες ενώ βρίσκονταν σε γνωστό εστιατόριο με φιλικό τους ζευγάρι, που, όπως αποκάλυψαν, θα είναι και οι κουμπάροι τους.

Ο 30χρονος πολίστας έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Mega Star» και εκείνη γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά κοινοποίησε σε story τρεις φωτογραφίες, όπου ποζάρει πιο χαμογελαστή από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της και δείχνει στους ακολούθους της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Μάλιστα, έγραψε τη λέξη «Οpa», που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και κάνει τεράστια επιτυχία.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του My radio 104,6 δέχτηκε εκατοντάδες ευχές μέσα από τα σχόλια των followres της, που χάρηκαν ιδιαίτερα για την πρόταση γάμου, αφού η Κόνι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον καλλιτεχνικό χώρο. «Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο «βασιλιάς της κεράτινης», Ιωάννης Αγγελόπουλος, με την εντυπωσιακή σύζυγο του, Στεφανία, με τους οποίους έχουν εδώ και χρόνια φιλική σχέση, ενώ, όπως παραδέχεται η Κόνι, «ο γάμος δεν θα γίνει ακόμη». Η ίδια δεν σταματά να εργάζεται με συνέπεια και πολύ πάθος. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της. Τη μουσική και την παραγωγή του υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Εύη Δρούτσα και η Ελένη Φουρέιρα.

Μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Με ένα εξαιρετικό και συνάμα ανατρεπτικό video clip η Κόνι σε παρασύρει σε μαγικούς ρυθμούς και σου λέει «Οpa» με τον πιο μελωδικό τρόπο. Μια επιτυχία που σφραγίστηκε με μια μοναδική στιγμή, όπως η πρόταση γάμου. Οσο για τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγο του: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά με την Κόνι. Εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στην αρχή. Τη γνώρισα μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών, στα ΜΑD. VΜΑ. Εκεί τη συνάντησα και στη συνέχεια ήρθε το ειδύλλιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved