Ο Γιάννης Στάνκογλου θα γίνει ο «Ζορμπάς» του Γιάννη Κακλέα
Showbiz

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα γίνει ο «Ζορμπάς» του Γιάννη Κακλέα

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει μια παροιμία του σοφού λαού μας, που φαίνεται να ταιριάζει στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Όρκος» και στην παράσταση «Killer Joe» στο Θέατρο Εμπορικόν, φαίνεται πως έχει κλείσει από τώρα συνεργασία στο σανίδι και για την επόμενη χειμερινή σεζόν.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιάννης Στάνκογλου θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς», που πρόκειται να ανεβεί στο Θέατρον του κέντρου πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Φυσικά, ο χαρακτήρας που του έχει προταθεί είναι του ήρωα που όλοι έχουμε γνωρίσει από το ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη.

Τον ίδιο χαρακτήρα, δηλαδή, που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη ο Άντονι Κουίν στην ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Zorba the Greek» το 1964, η οποία τιμήθηκε με τρία Οσκαρ. Το έργο «Αλέξης Ζορμπάς» είχε παρουσιαστεί ξανά το 2018 στο Θέατρο Βέμπο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσάρκωνε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα πλαισιώνουν τον Γιάννη Στάνκογλου στο νέο ανέβασμα, αλλά θεωρείται ήδη δεδομένο πως ο πολύπειρος ηθοποιός θα προσθέσει μία ακόμη επιτυχία στο βιογραφικό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved