Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαι ο καλοπερασάκιας ηθοποιός της τηλεόρασης»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαι ο καλοπερασάκιας ηθοποιός της τηλεόρασης»

Ο Αντώνης Λουδάρος μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με το χιούμορ του και με την πάντα φρέσκια του διάθεση.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν έχει τύχει να φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου και αν έχει δημιουργήσει πραγματικούς φίλους μέσα από το χώρο του.

Σου έχει τύχει να φύγεις από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι δεν μου έχει τύχει. Δουλειά κάνουμε, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, υπάρχει ένας εγωκεντρισμός, έχω έρθει σε διαφωνίες ή ρήξεις που με την συζήτηση ξεπερνάς ή απλά συνεχίζεις τη δουλειά σου. Δεν πάμε πάντα στη δουλειά για να γίνουμε φίλοι. Όπως και σε κάθε δουλειά που συναναστρέφεσαι με κόσμο και διαφορετικές απόψεις.

Σε ένα τόσο εγωκεντρικό επάγγελμα, έχεις δημιουργήσει πραγματικούς φίλους;

Εμένα η ζωή μου, μου έχει δείξει ότι μπορώ. Έχω 5 ανθρώπους φίλους που «ακουμπάνε» την καρδιά μου. Αυτά τα 35 χρόνια που είμαι στο χώρο, έχω αυτούς τους 5 και έχουμε κοινά θέλω. Όταν είσαι πολύ νέος θες να έχεις πολλούς φίλους, να είσαι αρεστός και να αποζητάς την αποδοχή. Μεγαλώνοντας όμως, αποζητάς περισσότερο την αποδοχή του εαυτού σου.

Έχεις βιώσει πέρα από επιτυχίες και αποτυχίες; Και πώς τις διαχειρίζεσαι;

Νιώθω ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί προσωπικά και επαγγελματικά. Για τα καλά που έχω πάρει από τη ζωή. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο, όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν φανταζόμουν ότι θα μου συμβούν όλα αυτά. Ναι έχω βιώσει επιτυχίες και είμαι ευγνώμων, αλλά έχω και κάποιες λίγες αποτυχίες. Δεν τις θέλω και πολύ. Με διδάσκουν όμως έτσι ώστε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος. Ακόμη και η αποτυχία μεταμορφώνεται σε κάτι που με κάνει να προχωρήσω μπροστά.

Είσαι από τους ηθοποιούς που έβγαλες αρκετά καλά χρήματα από τη δουλειά σου;

Εγώ δεν έχω κάνει πολύ τηλεόραση. Ενώ ανήκω στη γενιά, όπου «άνθισε» η ιδιωτική τηλεόραση δεν είμαι ο καλοπερασάκιας ηθοποιός της τηλεόρασης. Όταν έπαιξα, πήρα κάποια καλά χρήματα, αλλά δεν ξέρω πόση σημασία έχει. Αν έπαιζες συνέχεια στην τηλεόραση παλιότερα, μπορούσες να βγάλεις πολλά και να φτιάξεις και σπίτια, αλλά με τα τωρινά δεδομένα τα χρήματα είναι εξευτελιστικά. Ελπίζω όμως στο φως γιατί έχουμε περάσει πολύ δύσκολα και οι ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια.

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις κάτι άλλο, λόγω της ανασφάλειας του επαγγέλματος;

Δεν το σκέφτηκα. Μπορεί να έλεγα κάποιες φορές, «γιατί να μην έχω κάνει και κάτι άλλο», αλλά με συνεπήρε τόσο πολύ η φόρα της δουλειάς, που αναθεώρησα. Και μέσα στην καραντίνα, αναθεώρησα πολλά.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved