Αντώνης Λουδάρος: «Την ψυχή δε μας μαθαίνει κανείς να την καλυτερεύσουμε»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Την ψυχή δε μας μαθαίνει κανείς να την καλυτερεύσουμε»

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση.

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε αν τα παραπάνω κιλά του μπήκαν ποτέ εμπόδιο στη δουλειά του.

Έχεις περάσει από το κομμάτι της παρουσίασης εκπομπής. Θα το έκανες ξανά;

Έχω μάθει να μην λέω «ποτέ» στη ζωή. Με τις κατάλληλες συνθήκες, με μία παρέα που θα ένιωθα ασφαλής κι άνετος και θα δούλευα πολύ γι’ αυτό, θα το έκανα. Σε εκείνη την εκπομπή που ήμουν, δεν βγήκε, αλλά και από αυτή την περίοδο γνώρισα ανθρώπους με μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά πίσω από τις κάμερες που αποτέλεσαν και «σανίδα» σωτηρίας τότε.

Η εικόνα σου, λόγω των παραπάνω κιλών, μπήκε ποτέ εμπόδιο στη δουλειά σου;

Οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι από διάφορα υλικά και αυτό μας κάνει ξεχωριστούς. Η Τέχνη χωράει του πάντες και τα πάντα. Και βασικά χωράει τον άνθρωπο και περισσεύει. Πάντα κάτι θέλουμε να καλυτερεύσουμε στον εαυτό μας, αλλά για εμάς και όχι για τους άλλους. Και κυρίως το εξωτερικό περίβλημα. Το εσωτερικό, δε μας μαθαίνει κανείς να το καλυτερεύσουμε. Την ψυχή μας δηλαδή.

Μέσα από όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με το #metοο, βλέπεις ένα «φως» στην άκρη του τούνελ;

Σίγουρα κάτι αλλάζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν αυτές οι ενέργειες. Απλά είμαστε πιο υποψιασμένοι. Ακόμη και οι «μνηστήρες» του θρόνου της παρανομίας και των εγκληματικών ενεργειών, θα το σκεφτούν να το κάνουν. Κι αυτό είναι μια αλλαγή. Υπήρχαν και παλιότερα όλα αυτά, αλλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη πληροφόρηση κι αξίζει να μιλάμε!

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved