Ιάκωβος Μυλωνάς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος στη «Μαρία η άσχημη»
Showbiz

Ιάκωβος Μυλωνάς: Έτσι προέκυψε ο ρόλος στη «Μαρία η άσχημη»

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μας έχει χαρίσει όμορφες δουλειές τηλεοπτικά και θεατρικά.

Κάνοντας ένα τηλεοπτικό «ταξίδι στον χρόνο», πήγες ως το 2007 και στον ρόλο που είχε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαρία η Άσχημη».

-Πώς προέκυψε ο ρόλος σου στη σειρά;

Υποδύθηκα στη σειρά τον Τζέρη Λιναρδάτο. Ο ρόλος μου εκεί, προέκυψε μέσω του Αλέξανδρου Ρήγα, που ήταν υπεύθυνος για το κάστινγκ της σειράς τότε. Ήμουν διακοπές σε ένα νησί το καλοκαίρι, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τη σειρά, με ρώτησε αν με ενδιαφέρει ο ρόλος και του είπα «ναι, μια χαρά το ακούω». Κι έτσι δέχθηκα και ξεκίνησε η συνεργασία μου για τη «Μαρία την Άσχημη».

-Αυτός ο ρόλος πόσο σε βοήθησε στη μετέπειτα πορεία της καριέρας σου;

Ναι αρκετά, αν σκεφτείς ότι μετά τη σειρά, με πήραν κατευθείαν σε μία άλλη πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, το «Μια στιγμή δυο ζωές». Αλλά μετά από αυτή τη σειρά, εμφανίστηκε η οικονομική κρίση και η επόμενη πρόταση που μου έγινε πάλι στο Mega για δουλειά ήταν με το 1/3 των χρημάτων. Οι μισθοί δηλαδή έπεσαν στα τάρταρα κι εγώ δεν το δέχθηκα, γιατί ήταν αδύνατον να δουλέψω υπό αυτές τις συνθήκες. Πάρα πολύς κόσμος μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όταν ήρθε η κρίση, δούλευε με ελάχιστα χρήματα στην τηλεόραση.

-Τι θυμάσαι μέσα από τη συνεργασία σου στη σειρά και πώς ήταν το κλίμα;

Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Οι σκηνοθέτες με άφηναν να κάνω ό,τι θέλω. Ό,τι μου ερχόταν στο μυαλό να προσθέσω στον ρόλο, το έκανα. Να σφυρίξω, να τραγουδήσω, να χορέψω, κλπ. Έτσι το ευχαριστιόμουν, το διασκέδαζα κι εγώ πολύ και ο ρόλος μου είχε πλέον γραφτεί πάνω στα μέτρα μου. Πέρασα πολύ ωραία και η αγάπη του κόσμου ήταν απίστευτη. Η σειρά για μένα έχει μείνει στο μυαλό μου με την πιο γλυκιά, αγαπημένη και διασκεδαστική ανάμνηση.

-Θυμάσαι στιγμές από τα γυρίσματα;

Ο κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά οι ηθοποιοί, ιδίως σε τέτοιες σειρές που είναι καθημερινές, πρέπει να βγάζουν πολλά επεισόδια. Οπότε δεν έχουν τόσο μεγάλη ευχέρεια στο να μην είναι συγκεντρωμένοι ή στο να αναλωθούν στο να γελάνε. Ήμασταν περισσότερο προσηλωμένοι στο να βγουν τα επεισόδια και δεν υπήρχαν στιγμές αστείες. Μόνο κάποιες αυθόρμητες στιγμές που κατευθείαν σταματούσαν, γιατί η πίεση του χρόνου ήταν μεγάλη κι έπρεπε να παραδοθούν τα επεισόδια. Πολλή δουλειά, πολύ μεράκι, συγκέντρωση και οργάνωση. Το παν ήταν να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα απορροφήσει τον κόσμο, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πολύωρα τα γυρίσματα. Δουλεύαμε 8 με 10 ώρες την ημέρα. Οπότε μετά κατευθείαν σπίτι, ξεκούραση και την άλλη μέρα ξανά γύρισμα. Περνούσαμε όλες τις ώρες μαζί και η δουλειά βγήκε «αναίμακτα». Βγαίναμε μόνο στα πάρτι του Mega ή αν μας καλούσαν κάπου και ήμασταν όλοι πολύ αγαπημένοι.

-Ποια ήταν τα συστατικά αυτής της μεγάλης επιτυχίας;

Ενώ είχε τα στοιχεία ενός παραμυθιού, τύπου «Το Ασχημόπαπο που έγινε κύκνος», συγχρόνως είχε και στοιχεία, όπως το γεγονός ότι «μαγείρευαν» τα νούμερα στην εταιρεία Εκομόντα. Υπήρχε και η ίντριγκα και η απάτη και πολλές πτυχές για να διεγείρουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Κι εννοείται συστατικό της επιτυχίας ήταν και όλο το επιτελείο σκηνοθετών, σεναρίου, ηθοποιών.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved